Beijing Pangiriman Kembang

Warga Beijing bangga karo kembang mawar lan kebon peony dhuweke lan pengunjung sak donya padha dolan menyang kutha iki nalika kembang kasebut mekrok. Ana luwih saka 300 jinis anggrek ing kutha Beijing, kalebu saperangan jinis sing langka banget. Pengunjung uga bakal digawe seneng karo kembang-kembang lili sing wangi, bebarengan karo tulip kang ayu-ayu lan kembang cendrawasih sing duwe kelir padhang.
Lembut
USD 87.07

Lembut

Mawar lan gypsophila

Tentrem
USD 87.07

Tentrem

8 Mawar

Agung
USD 121.90

Agung

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Melodik
USD 121.90

Melodik

24 Mawar

Sasmito
USD 87.07

Sasmito

Mawar lan gladiol

Apik Tenan
USD 87.07

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Hadiah Amargo Apik Budine
USD 156.73

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Mikirne Awake Dhewe
USD 87.07

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Bangga
USD 87.07

Bangga

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Prayaan
USD 141.69

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Pasrah
USD 141.69

Pasrah

24 Mawar

Trisno Rahasia
USD 101.92

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Enak
USD 141.69

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Royalti
USD 101.92

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Prasojo Sing Endah
USD 87.07

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kajogo
USD 101.92

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Aku Leren Dhisik
USD 87.07

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Kasenengan Rahasia
USD 141.69

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top