Beijing Pangiriman Kembang

Warga Beijing bangga karo kembang mawar lan kebon peony dhuweke lan pengunjung sak donya padha dolan menyang kutha iki nalika kembang kasebut mekrok. Ana luwih saka 300 jinis anggrek ing kutha Beijing, kalebu saperangan jinis sing langka banget. Pengunjung uga bakal digawe seneng karo kembang-kembang lili sing wangi, bebarengan karo tulip kang ayu-ayu lan kembang cendrawasih sing duwe kelir padhang.
Saklawase
USD 58.09

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Prasojo Sing Endah
USD 58.09

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Wenehono Aku Eseman
USD 58.09

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bangga
USD 58.09

Bangga

12 Mawar

Lembut
USD 58.09

Lembut

Lili lan gypsophila

Setya
USD 81.32

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Roso Anget
USD 67.99

Roso Anget

Lili lan mawar

Nyolowedi
USD 94.52

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Mesem
USD 58.09

Mesem

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Sedep
USD 81.32

Sedep

Lili lan mawar

Ngaku Trisno
USD 58.09

Ngaku Trisno

Mawar

Trisno Rahasia
USD 67.99

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mikirne Awake Dhewe
USD 58.09

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Trisno Sing Murni
USD 104.55

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Kasenengan Rahasia
USD 94.52

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Leren Dhisik
USD 58.09

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 94.52

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Pasrah
USD 94.52

Pasrah

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)