Tai’an Pangiriman Kembang

Tai’an mbok menawa kondhang amarga tanduran parine, nanging kutha iki uga omah kanggo saperangan jinis kembang. Mum kuning, anyelir lan aster dadi sawangan kang umum ing mangsa panas, bebarengan akro mawar budhidhaya. Angel kanggo nglewatake kembang anggrek maneka werna sing bisa ditemokake padha thukul ing taman lan pot-pot, bareng karo kembang teratai putih sing kerep ditemokake padha kemambang ing kolam umum lan pribadi.
Godha
USD 93.39

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Seksi
USD 86.73

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Kasetyan
USD 80.34

Kasetyan

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Alus
USD 57.39

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Pangayoman
USD 93.39

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Urip Iku Endah
USD 93.39

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyawiji
USD 80.34

Nyawiji

24 mawar

Apik Banget
USD 103.30

Apik Banget

Mawar

Joyo
USD 57.39

Joyo

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Abadi
USD 57.39

Kaendahan Abadi

Mawar

Tentrem
USD 57.39

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Guyonan
USD 67.17

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wicaksono
USD 57.39

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Enom
USD 57.39

Enom

Lili lan mawar

Kabingungan
USD 93.39

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kepinginan
USD 80.34

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Trisno Sing Suci
USD 93.39

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Kelanggengan
USD 57.39

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)