Tai’an Pangiriman Kembang

Tai’an mbok menawa kondhang amarga tanduran parine, nanging kutha iki uga omah kanggo saperangan jinis kembang. Mum kuning, anyelir lan aster dadi sawangan kang umum ing mangsa panas, bebarengan akro mawar budhidhaya. Angel kanggo nglewatake kembang anggrek maneka werna sing bisa ditemokake padha thukul ing taman lan pot-pot, bareng karo kembang teratai putih sing kerep ditemokake padha kemambang ing kolam umum lan pribadi.
Manis
USD 80.41

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Joyo
USD 57.44

Joyo

Lili lan mawar

Apik Banget
USD 57.44

Apik Banget

6 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Arep-arep
USD 57.44

Arep-arep

Gerbera

Katresnan
USD 67.23

Katresnan

12 Mawar

Kesan Sing Awet
USD 93.47

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Ora Kebales
USD 80.41

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Kabingungan
USD 93.47

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Trisno Marang Alam
USD 80.41

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan sing Apik Banget
USD 57.44

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Melodik
USD 80.41

Melodik

24 Mawar

Royalti
USD 67.23

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pantes
USD 67.23

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Serenade
USD 93.47

Serenade

Anggrek

Trisnane Wanito
USD 57.44

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyawiji
USD 80.41

Nyawiji

24 mawar

Mugo-mugo Kasil
USD 57.44

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Minggat Karo Aku
USD 57.44

Minggat Karo Aku

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)