Zhumadian Pangiriman Kembang

Zhumadian yaiku kutha cilik sing duwe koleksi akeh kembang asli daerah kasebut kalebu saperangan jinis tanduran teratai lan anggrek kang eksotis. Lili kelir padhang dadi pemandangan sing kerep ana ing njaba kutha, lan kembang kasebut uga bisa ditemokake ing taman umum lan pribadi. Mlati lan tanduran rambat kamperfuli yaiku sawijine favorit liyane lan ambu wangi saka kembang-kembang iku rumasuk ing udara wayah mangsa panas kang anget.
Bayangan
USD 57.42

Bayangan

12 Mawar

Apik Banget
USD 57.42

Apik Banget

6 Mawar

Pangayoman
USD 93.43

Pangayoman

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kebecikan Sempurno
USD 57.42

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Utomo
USD 80.38

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Maturnuwun
USD 93.43

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Enom
USD 57.42

Enom

Lili lan mawar

Wicaksono
USD 57.42

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Agung
USD 76.99

Agung

Anyelir, mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ikatan Katresnan
USD 57.42

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Trisno Sing Mbebayani
USD 93.43

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Trisno Sing Suci
USD 93.43

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Isih Trisno Sliramu
USD 57.42

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 67.20

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Mulyo
USD 93.43

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Banget
USD 103.35

Apik Banget

Mawar

Tabah
USD 93.43

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Kekuwatan
USD 67.20

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)