Pangiriman kembang seger kang cepet in Denmark. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kopenhagen lan 6 kuta ing Denmark

Senajan pamarentah Denmark mungkin wis nyebut aster Marguerite kuning sing ayu minangka kembang nasional, semanggi abang lan aroma legi saka forget-me-not isih digunakake minangka simbol kembang kang resmi. Senajan ibu kuthane Kopenhagen (Copenhagen), kutha cilik Odense sing dadi tuan rumah kanggo festival kembang paling gedhe ing negara iku. Festival Kembang Odense dianakake patang dina ing sasi Agustus, pusat kutha Flakhave dikebaki karo luwih saka 200.000 kembang. Ing antarane kios-kios kembang werna-werni, pengunjung bisa nemokake ora mung aster kuning, anggrek Denmark kang unik, lan hellebore abang mbranang. Kembang liya sing umume uwoh ing desa-desa kalebu, azalea kuning, lan kembang rumbai lembut. Kembang biasane diwenehake marang warga Denmark, kanggo saben perayaan, lan saperangan karangan kembang kang favorit kalebu, kembang matahari sing cerah lan lili. Mawar uga dadi pilihan populer, lan kerep dikirim minangka tandha tresna. Gladiola ora mung digunakake kanggo dekorasi kuburan wong sing ditresnani, kembang sing duwe tangkai dawa iki kerep ditemokake uwoh ing kebon lan dadi dekorasi ing omah-omah desa. Rupa padhang ceria saka aster gerbera yaiku kembang umum liyane sing digunakake dening masyarakat Denmark. Ora mung kembang iki nggawa eseman, nanging uga digunakake minangka simbol kekancan.

Buket Misuwur ing Denmark


Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

    
Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Enom

Enom

Lili lan mawar

    
Puas

Puas

Anggrek lan mawar

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

    
Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Melodik

Melodik

24 Mawar

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

    

Tawaran Khusus: Bangga

Informasi