Pangiriman kembang seger kang cepet in Denmark. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kopenhagen lan 6 kuta ing Denmark

Senajan pamarentah Denmark mungkin wis nyebut aster Marguerite kuning sing ayu minangka kembang nasional, semanggi abang lan aroma legi saka forget-me-not isih digunakake minangka simbol kembang kang resmi. Senajan ibu kuthane Kopenhagen (Copenhagen), kutha cilik Odense sing dadi tuan rumah kanggo festival kembang paling gedhe ing negara iku. Festival Kembang Odense dianakake patang dina ing sasi Agustus, pusat kutha Flakhave dikebaki karo luwih saka 200.000 kembang. Ing antarane kios-kios kembang werna-werni, pengunjung bisa nemokake ora mung aster kuning, anggrek Denmark kang unik, lan hellebore abang mbranang. Kembang liya sing umume uwoh ing desa-desa kalebu, azalea kuning, lan kembang rumbai lembut. Kembang biasane diwenehake marang warga Denmark, kanggo saben perayaan, lan saperangan karangan kembang kang favorit kalebu, kembang matahari sing cerah lan lili. Mawar uga dadi pilihan populer, lan kerep dikirim minangka tandha tresna. Gladiola ora mung digunakake kanggo dekorasi kuburan wong sing ditresnani, kembang sing duwe tangkai dawa iki kerep ditemokake uwoh ing kebon lan dadi dekorasi ing omah-omah desa. Rupa padhang ceria saka aster gerbera yaiku kembang umum liyane sing digunakake dening masyarakat Denmark. Ora mung kembang iki nggawa eseman, nanging uga digunakake minangka simbol kekancan.

Buket Misuwur ing Denmark


Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

    
Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

    
Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

    
Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

    

Tawaran Khusus: Bangga

Informasi