Pangiriman kembang seger kang cepet in Denmark. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kopenhagen lan 6 kuta ing Denmark

Senajan pamarentah Denmark mungkin wis nyebut aster Marguerite kuning sing ayu minangka kembang nasional, semanggi abang lan aroma legi saka forget-me-not isih digunakake minangka simbol kembang kang resmi. Senajan ibu kuthane Kopenhagen (Copenhagen), kutha cilik Odense sing dadi tuan rumah kanggo festival kembang paling gedhe ing negara iku. Festival Kembang Odense dianakake patang dina ing sasi Agustus, pusat kutha Flakhave dikebaki karo luwih saka 200.000 kembang. Ing antarane kios-kios kembang werna-werni, pengunjung bisa nemokake ora mung aster kuning, anggrek Denmark kang unik, lan hellebore abang mbranang. Kembang liya sing umume uwoh ing desa-desa kalebu, azalea kuning, lan kembang rumbai lembut. Kembang biasane diwenehake marang warga Denmark, kanggo saben perayaan, lan saperangan karangan kembang kang favorit kalebu, kembang matahari sing cerah lan lili. Mawar uga dadi pilihan populer, lan kerep dikirim minangka tandha tresna. Gladiola ora mung digunakake kanggo dekorasi kuburan wong sing ditresnani, kembang sing duwe tangkai dawa iki kerep ditemokake uwoh ing kebon lan dadi dekorasi ing omah-omah desa. Rupa padhang ceria saka aster gerbera yaiku kembang umum liyane sing digunakake dening masyarakat Denmark. Ora mung kembang iki nggawa eseman, nanging uga digunakake minangka simbol kekancan.

Buket Misuwur ing Denmark


Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

    
Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

    
Joyo

Joyo

Lili lan mawar

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

    
Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Bangga

Informasi