Pangiriman kembang seger kang cepet in Denmark. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kopenhagen lan 6 kuta ing Denmark

Senajan pamarentah Denmark mungkin wis nyebut aster Marguerite kuning sing ayu minangka kembang nasional, semanggi abang lan aroma legi saka forget-me-not isih digunakake minangka simbol kembang kang resmi. Senajan ibu kuthane Kopenhagen (Copenhagen), kutha cilik Odense sing dadi tuan rumah kanggo festival kembang paling gedhe ing negara iku. Festival Kembang Odense dianakake patang dina ing sasi Agustus, pusat kutha Flakhave dikebaki karo luwih saka 200.000 kembang. Ing antarane kios-kios kembang werna-werni, pengunjung bisa nemokake ora mung aster kuning, anggrek Denmark kang unik, lan hellebore abang mbranang. Kembang liya sing umume uwoh ing desa-desa kalebu, azalea kuning, lan kembang rumbai lembut. Kembang biasane diwenehake marang warga Denmark, kanggo saben perayaan, lan saperangan karangan kembang kang favorit kalebu, kembang matahari sing cerah lan lili. Mawar uga dadi pilihan populer, lan kerep dikirim minangka tandha tresna. Gladiola ora mung digunakake kanggo dekorasi kuburan wong sing ditresnani, kembang sing duwe tangkai dawa iki kerep ditemokake uwoh ing kebon lan dadi dekorasi ing omah-omah desa. Rupa padhang ceria saka aster gerbera yaiku kembang umum liyane sing digunakake dening masyarakat Denmark. Ora mung kembang iki nggawa eseman, nanging uga digunakake minangka simbol kekancan.

Buket Misuwur ing Denmark


Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

   
Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

   
Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

   
Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

   
Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

   
Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

   

Tawaran Khusus: Bangga

Informasi