Pangiriman kembang seger kang cepet in Denmark. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kopenhagen lan 40 kuta ing Denmark

Senajan pamarentah Denmark mungkin wis nyebut aster Marguerite kuning sing ayu minangka kembang nasional, semanggi abang lan aroma legi saka forget-me-not isih digunakake minangka simbol kembang kang resmi. Senajan ibu kuthane Kopenhagen (Copenhagen), kutha cilik Odense sing dadi tuan rumah kanggo festival kembang paling gedhe ing negara iku. Festival Kembang Odense dianakake patang dina ing sasi Agustus, pusat kutha Flakhave dikebaki karo luwih saka 200.000 kembang. Ing antarane kios-kios kembang werna-werni, pengunjung bisa nemokake ora mung aster kuning, anggrek Denmark kang unik, lan hellebore abang mbranang. Kembang liya sing umume uwoh ing desa-desa kalebu, azalea kuning, lan kembang rumbai lembut. Kembang biasane diwenehake marang warga Denmark, kanggo saben perayaan, lan saperangan karangan kembang kang favorit kalebu, kembang matahari sing cerah lan lili. Mawar uga dadi pilihan populer, lan kerep dikirim minangka tandha tresna. Gladiola ora mung digunakake kanggo dekorasi kuburan wong sing ditresnani, kembang sing duwe tangkai dawa iki kerep ditemokake uwoh ing kebon lan dadi dekorasi ing omah-omah desa. Rupa padhang ceria saka aster gerbera yaiku kembang umum liyane sing digunakake dening masyarakat Denmark. Ora mung kembang iki nggawa eseman, nanging uga digunakake minangka simbol kekancan.

Buket Misuwur ing Denmark


Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Antusias

Antusias

Mawar

   
Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

   
Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

   
Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

   


Tawaran Khusus: Bangga

Informasi