Aabenraa Pangiriman Kembang

Aabenraa mungkin kutha cilik nanging duwe saperangan jinis kembang asli Denmark. Kembang kasebut kayata anemon lan lavender, uga tulip, lili hardy lan krokus cilik. Mawar uga populer kanggo warga, lan sing angel dilewatake yaiku semak-semak gedhe rhododendron.

Godaan
USD 192.50

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Arep-arep
USD 116.67

Arep-arep

Gerbera

Ningkahan Sing Nyenengake
USD 192.50

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wiwitan Kekancan
USD 163.33

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Alus
USD 163.33

Alus

24 Mawar lan lilac

Aku Butuhke Sliramu
USD 192.50

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Antusias
USD 116.67

Antusias

Mawar

Wicaksono
USD 116.67

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Modern
USD 116.67

Modern

Gerbera, lili lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Asing
USD 116.67

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Bayangan
USD 116.67

Bayangan

12 Mawar

Mulyo
USD 192.50

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA