Kopenhagen Pangiriman Kembang

Ibukutha Denmark Kopenhagen krasa bangga karo sejarah lan kembange sing ayu-ayu. Ana omah kaca sing khusus kanggo rhododendron, bareng karo luwih saka 13.000 jinis tanduran liyane. Marigold, dahlia, tanduran semanggi abang lan kembang trompet dadi sawangan umum ing kana. Uga ana saperangan taman umum lan pribadi sing dikebaki karo maneka jinis kembang liya.
Kajogo
USD 135.56

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Apik
USD 108.45

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Ndelok Sing Cepet
USD 187.98

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Abadi
USD 151.83

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Apik Banget
USD 187.98

Apik Banget

Lili lan mawar

Ayu
USD 108.45

Ayu

12 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tansah Sehat
USD 135.56

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Pesona Diwoso
USD 108.45

Pesona Diwoso

Mawar

Aku Butuhke Sliramu
USD 187.98

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mugo-mugo Kasil
USD 81.34

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Enom
USD 108.45

Enom

Lili lan mawar

Ayo Njupuk Kesempatan
USD 108.45

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Tenan
USD 81.34

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 108.45

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Kasenengan Rahasia
USD 187.98

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Saklawase
USD 108.45

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Serenade
USD 187.98

Serenade

Anggrek

Guyonan
USD 135.56

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top