Kopenhagen Pangiriman Kembang

Ibukutha Denmark Kopenhagen krasa bangga karo sejarah lan kembange sing ayu-ayu. Ana omah kaca sing khusus kanggo rhododendron, bareng karo luwih saka 13.000 jinis tanduran liyane. Marigold, dahlia, tanduran semanggi abang lan kembang trompet dadi sawangan umum ing kana. Uga ana saperangan taman umum lan pribadi sing dikebaki karo maneka jinis kembang liya.

Godaan
USD 193.50

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Ningkahan Sing Nyenengake
USD 193.50

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Wicaksono
USD 117.27

Wicaksono

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Antusias
USD 117.27

Antusias

Mawar

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 117.27

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Nyolowedi
USD 193.50

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Modern
USD 117.27

Modern

Gerbera, lili lan aster

Bungah Arep Teko
USD 117.27

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Trisno Sing Asing
USD 117.27

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bayangan
USD 117.27

Bayangan

12 Mawar

Ayu
USD 117.27

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Sabar
USD 117.27

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

PAWARTAPAWARTAPAWARTA