Odense Pangiriman Kembang

Odense tansah nyambut kanthi bungah festival Blomster saben taun. Ing wanci iku dalanan kutha dikebaki karo kembang. Mawar, lavender, aster lan kembang matahari dadi hiasan bangunan-bangunan kutha. Tulip dadi kembang favorit liyane nalika festival kembang sing nyenengke iki. Wayah akhir taun kembang kasebut bisa ditemokake, bareng karo krokus lan kembang hyacinth ungu.

Godaan
USD 193.76

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Mugo-mugo Kasil
USD 176.15

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Ningkahan Sing Nyenengake
USD 193.76

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Antusias
USD 117.43

Antusias

Mawar

Modern
USD 117.43

Modern

Gerbera, lili lan aster

Trisno Sing Asing
USD 117.43

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bayangan
USD 117.43

Bayangan

12 Mawar

Asli
USD 164.40

Asli

12 Lili

Ayu
USD 117.43

Ayu

12 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Marang Alam
USD 164.40

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Katresnan
USD 139.45

Katresnan

12 Mawar

Trisno sing Isinan
USD 176.15

Trisno sing Isinan

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA