Odense Pangiriman Kembang

Odense tansah nyambut kanthi bungah festival Blomster saben taun. Ing wanci iku dalanan kutha dikebaki karo kembang. Mawar, lavender, aster lan kembang matahari dadi hiasan bangunan-bangunan kutha. Tulip dadi kembang favorit liyane nalika festival kembang sing nyenengke iki. Wayah akhir taun kembang kasebut bisa ditemokake, bareng karo krokus lan kembang hyacinth ungu.
Trisno Sing Suci
USD 126.57

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Apik Banget
USD 73.02

Apik Banget

6 Mawar

Polos
USD 126.57

Polos

24 Mawar lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ora iso lali
USD 73.02

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Setya
USD 102.23

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Saklawase
USD 73.02

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasombongan
USD 102.23

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Manis
USD 102.23

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Melodik
USD 102.23

Melodik

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tansah Bebarengan
USD 91.27

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Aku Butuhke Sliramu
USD 126.57

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Ningkahan Sing Nyenengake
USD 126.57

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Ditinggalke
USD 126.57

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Mikirne Awake Dhewe
USD 73.02

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Ambung
USD 102.23

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nutup Janji
USD 91.27

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Ngungkapke Trisno
USD 126.57

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Kaendahan Spiritual
USD 126.57

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)