Pangiriman kembang seger kang cepet in Djibouti. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Djibouti lan 6 kuta ing Djibouti

Buket Misuwur ing Djibouti


Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

   
Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

   
Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

   
Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

   
Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

   
Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili