Pangiriman kembang seger kang cepet in Ekuador. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Quito lan 14 kuta ing Ekuador

Dadi salah sijine kutha paling dhuwur ing Ekuador (Ecuador), ibu kutha Quito cocok banget dadi omah kanggo mawar. Ana ing antarane lokasi sing apik, lan suhu musiman, mawar uwoh ing negara cilik iki. Rada nggumunke yen mawar didaulat minangka kembang nasional Ekuador (Ecuador), lan senajan negara iki paling kerep dihubungake karo mawar abang tuwa, mawar werna-werni liyane uga digunakake ing gambar-gambar resmi pamarentah. Kanggo tenanan ndelok kabeh sing disuguhake Ekuador, perjalanan nyusuri Jejak Kembang sing kondang iku kudu dilakoni. Kanthi lokasi negara sing ideal yaiku ing tengah khatulistiwa, ora mung mawar kang thukul, nanging uga ewunan jinis anggrek. Sadawane Jejak Kembang iku ora mung ana anggrek unik lan eksotis padha ngembang, nanging uga luwih saka 60 mawar beda werna. Ing kutha kang luwih cilik Ambato, festival buah lan kembang taunan dianakake ing sekitar wektu Karnaval. Perayaan kembang sing meriah iki diwiwiti ing taun 1949, lan makili pembangunan maneh kutha lan laire mangsa semi. Kios-kios kembang lan buah padha jejer ing dalan nampilake kabeh kembang kang beda-beda sing uwoh subur ing iklim langka iki.

Buket Misuwur ing Ekuador


Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Agung

Agung

Anyelir, mawar

    
Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

    
Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

    
Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

    

Tawaran Khusus: Apik Banget

Informasi