Pangiriman kembang seger kang cepet in Ekuador. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Quito lan 14 kuta ing Ekuador

Dadi salah sijine kutha paling dhuwur ing Ekuador (Ecuador), ibu kutha Quito cocok banget dadi omah kanggo mawar. Ana ing antarane lokasi sing apik, lan suhu musiman, mawar uwoh ing negara cilik iki. Rada nggumunke yen mawar didaulat minangka kembang nasional Ekuador (Ecuador), lan senajan negara iki paling kerep dihubungake karo mawar abang tuwa, mawar werna-werni liyane uga digunakake ing gambar-gambar resmi pamarentah. Kanggo tenanan ndelok kabeh sing disuguhake Ekuador, perjalanan nyusuri Jejak Kembang sing kondang iku kudu dilakoni. Kanthi lokasi negara sing ideal yaiku ing tengah khatulistiwa, ora mung mawar kang thukul, nanging uga ewunan jinis anggrek. Sadawane Jejak Kembang iku ora mung ana anggrek unik lan eksotis padha ngembang, nanging uga luwih saka 60 mawar beda werna. Ing kutha kang luwih cilik Ambato, festival buah lan kembang taunan dianakake ing sekitar wektu Karnaval. Perayaan kembang sing meriah iki diwiwiti ing taun 1949, lan makili pembangunan maneh kutha lan laire mangsa semi. Kios-kios kembang lan buah padha jejer ing dalan nampilake kabeh kembang kang beda-beda sing uwoh subur ing iklim langka iki.

Buket Misuwur ing Ekuador


Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

   
Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

   
Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Asli

Asli

12 Lili

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

   
Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

   
Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

   
Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

   

Tawaran Khusus: Apik Banget

Informasi