Pangiriman kembang seger kang cepet in Ekuador. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Quito lan 14 kuta ing Ekuador

Dadi salah sijine kutha paling dhuwur ing Ekuador (Ecuador), ibu kutha Quito cocok banget dadi omah kanggo mawar. Ana ing antarane lokasi sing apik, lan suhu musiman, mawar uwoh ing negara cilik iki. Rada nggumunke yen mawar didaulat minangka kembang nasional Ekuador (Ecuador), lan senajan negara iki paling kerep dihubungake karo mawar abang tuwa, mawar werna-werni liyane uga digunakake ing gambar-gambar resmi pamarentah. Kanggo tenanan ndelok kabeh sing disuguhake Ekuador, perjalanan nyusuri Jejak Kembang sing kondang iku kudu dilakoni. Kanthi lokasi negara sing ideal yaiku ing tengah khatulistiwa, ora mung mawar kang thukul, nanging uga ewunan jinis anggrek. Sadawane Jejak Kembang iku ora mung ana anggrek unik lan eksotis padha ngembang, nanging uga luwih saka 60 mawar beda werna. Ing kutha kang luwih cilik Ambato, festival buah lan kembang taunan dianakake ing sekitar wektu Karnaval. Perayaan kembang sing meriah iki diwiwiti ing taun 1949, lan makili pembangunan maneh kutha lan laire mangsa semi. Kios-kios kembang lan buah padha jejer ing dalan nampilake kabeh kembang kang beda-beda sing uwoh subur ing iklim langka iki.

Buket Misuwur ing Ekuador


Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

Melodik

Melodik

24 Mawar

    
Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Asli

Asli

12 Lili

Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

    
Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Antusias

Antusias

Mawar

    
Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Apik Banget

Informasi