Pangiriman kembang seger kang cepet in Ekuador. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Quito lan 14 kuta ing Ekuador

Dadi salah sijine kutha paling dhuwur ing Ekuador (Ecuador), ibu kutha Quito cocok banget dadi omah kanggo mawar. Ana ing antarane lokasi sing apik, lan suhu musiman, mawar uwoh ing negara cilik iki. Rada nggumunke yen mawar didaulat minangka kembang nasional Ekuador (Ecuador), lan senajan negara iki paling kerep dihubungake karo mawar abang tuwa, mawar werna-werni liyane uga digunakake ing gambar-gambar resmi pamarentah. Kanggo tenanan ndelok kabeh sing disuguhake Ekuador, perjalanan nyusuri Jejak Kembang sing kondang iku kudu dilakoni. Kanthi lokasi negara sing ideal yaiku ing tengah khatulistiwa, ora mung mawar kang thukul, nanging uga ewunan jinis anggrek. Sadawane Jejak Kembang iku ora mung ana anggrek unik lan eksotis padha ngembang, nanging uga luwih saka 60 mawar beda werna. Ing kutha kang luwih cilik Ambato, festival buah lan kembang taunan dianakake ing sekitar wektu Karnaval. Perayaan kembang sing meriah iki diwiwiti ing taun 1949, lan makili pembangunan maneh kutha lan laire mangsa semi. Kios-kios kembang lan buah padha jejer ing dalan nampilake kabeh kembang kang beda-beda sing uwoh subur ing iklim langka iki.

Buket Misuwur ing Ekuador


Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

    
Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

    
Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

    
Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

    

Tawaran Khusus: Apik Banget

Informasi