Pangiriman kembang seger kang cepet in Ekuador. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Quito lan 14 kuta ing Ekuador

Dadi salah sijine kutha paling dhuwur ing Ekuador (Ecuador), ibu kutha Quito cocok banget dadi omah kanggo mawar. Ana ing antarane lokasi sing apik, lan suhu musiman, mawar uwoh ing negara cilik iki. Rada nggumunke yen mawar didaulat minangka kembang nasional Ekuador (Ecuador), lan senajan negara iki paling kerep dihubungake karo mawar abang tuwa, mawar werna-werni liyane uga digunakake ing gambar-gambar resmi pamarentah. Kanggo tenanan ndelok kabeh sing disuguhake Ekuador, perjalanan nyusuri Jejak Kembang sing kondang iku kudu dilakoni. Kanthi lokasi negara sing ideal yaiku ing tengah khatulistiwa, ora mung mawar kang thukul, nanging uga ewunan jinis anggrek. Sadawane Jejak Kembang iku ora mung ana anggrek unik lan eksotis padha ngembang, nanging uga luwih saka 60 mawar beda werna. Ing kutha kang luwih cilik Ambato, festival buah lan kembang taunan dianakake ing sekitar wektu Karnaval. Perayaan kembang sing meriah iki diwiwiti ing taun 1949, lan makili pembangunan maneh kutha lan laire mangsa semi. Kios-kios kembang lan buah padha jejer ing dalan nampilake kabeh kembang kang beda-beda sing uwoh subur ing iklim langka iki.

Buket Misuwur ing Ekuador


Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

    
Antusias

Antusias

Mawar

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

    
Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Melodik

Melodik

24 Mawar

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

    
Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

    

Tawaran Khusus: Apik Banget

Informasi