Guayaquil Pangiriman Kembang

Cuaca tropis lan anget ing Guayaquil cocok kanggo bromelia, heliconia lan kembang cendrawasih. Anggrek uga bisa thukul kanthi subur ing wilayah lembab, bareng karo antherium. Musim tandur sing dawa lan anget nggawe para warga bisa nikmati mawar lan kembang sepatu ameh saindhenging taun. Pengunjung uga bakal digawe seneng karo tandura udara (tillandsia) sing werna-werni.

Kaendahan Spiritual
USD 109.39

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Godaan
USD 109.39

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Trisno Rahasia
USD 79.17

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Lembut
USD 57.57

Lembut

Mawar lan gypsophila

Prayaan
USD 109.39

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Trisno Sing Asing
USD 57.57

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 103.63

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Andhap Asor Sing Apik
USD 57.57

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Enom
USD 57.57

Enom

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Urip Iku Endah
USD 109.39

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Puas
USD 109.39

Puas

Anggrek lan mawar

Kasombongan
USD 80.60

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA