Machala Pangiriman Kembang

Machala sing uga kondhang diarani Ibukutha Gedhang sak Donya (Banana Capital of the World) yaiku omah kanggo saperangan jinis anggrek lan mawar. Anggrek eksotis bisa ditemokake thukul ing pot-pot lan taman-taman, bareng karo lili macan lan stargazer. Lavender dadi tanduran populer liyane, bebarengan karo mlati sing duwe ambu wangi.

Joyo
USD 51.99

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Godaan
USD 85.78

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Lembut
USD 51.99

Lembut

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 93.58

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Trisno Ora Kebales
USD 72.78

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Urip Sing Nyenengake
USD 61.74

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Puas
USD 85.78

Puas

Anggrek lan mawar

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 51.99

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Nyolowedi
USD 85.78

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 85.78

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Antusias
USD 51.99

Antusias

Mawar

Kasombongan
USD 72.78

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA