Machala Pangiriman Kembang

Machala sing uga kondhang diarani Ibukutha Gedhang sak Donya (Banana Capital of the World) yaiku omah kanggo saperangan jinis anggrek lan mawar. Anggrek eksotis bisa ditemokake thukul ing pot-pot lan taman-taman, bareng karo lili macan lan stargazer. Lavender dadi tanduran populer liyane, bebarengan karo mlati sing duwe ambu wangi.
Joyo
USD 51.33

Joyo

Lili lan mawar

Kebecikan Sempurno
USD 51.33

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Wong Enom
USD 51.33

Wong Enom

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Antusias
USD 51.33

Antusias

Mawar

Trisno Marang Alam
USD 71.87

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Apik Banget
USD 51.33

Apik Banget

6 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Endah
USD 51.33

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Ngedap-ngedapi
USD 51.33

Ngedap-ngedapi

Mawar

Wicaksono
USD 51.33

Wicaksono

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pikiran Swargo
USD 84.70

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Aku Leren Dhisik
USD 51.33

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Ramah
USD 71.87

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pangayoman
USD 84.70

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Manis
USD 71.87

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Bangga
USD 50.05

Bangga

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasenengan Rahasia
USD 84.70

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Roso Anget
USD 60.96

Roso Anget

Lili lan mawar

Agung
USD 71.87

Agung

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)