Machala Pangiriman Kembang

Machala sing uga kondhang diarani Ibukutha Gedhang sak Donya (Banana Capital of the World) yaiku omah kanggo saperangan jinis anggrek lan mawar. Anggrek eksotis bisa ditemokake thukul ing pot-pot lan taman-taman, bareng karo lili macan lan stargazer. Lavender dadi tanduran populer liyane, bebarengan karo mlati sing duwe ambu wangi.
Kepinginan
USD 69.67

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Joyo
USD 49.77

Joyo

Lili lan mawar

Kebecikan Sempurno
USD 49.77

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wong Enom
USD 49.77

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Bungah Arep Teko
USD 49.77

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Optimis
USD 48.52

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Antusias
USD 49.77

Antusias

Mawar

Trisno Marang Alam
USD 69.67

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Saklawase
USD 49.77

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 49.77

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Ndelok Sing Cepet
USD 82.12

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Apik Banget
USD 49.77

Apik Banget

6 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Endah
USD 49.77

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Andhap Asor Sing Apik
USD 49.77

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Ngedap-ngedapi
USD 49.77

Ngedap-ngedapi

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wicaksono
USD 49.77

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Asli
USD 69.67

Asli

12 Lili

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 49.77

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top