Quito Pangiriman Kembang

Ibukutha Ekuador, Quito uga kondhang amarga kembang maware sing ayu-ayu. Mawar dadi kembang nasional lan bisa ditemokake thukul ing saindhenging kutha. Anggrek, kembang sepatu lan cendrawasih uga thukul ing kene, lan heliconia abang lan kuning padhang bisa didelok ing sekitar kutha.

Godaan
USD 110.84

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Lembut
USD 58.34

Lembut

Mawar lan gypsophila

Pasrah
USD 110.84

Pasrah

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 105.01

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Puas
USD 110.84

Puas

Anggrek lan mawar

Pesona Diwoso
USD 58.34

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasombongan
USD 81.67

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Aku Nyekel Sliramu
USD 58.34

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Roso Anget
USD 80.21

Roso Anget

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Manis
USD 81.67

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Saklawase
USD 58.34

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Pangayoman
USD 110.84

Pangayoman

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA