Santo Domingo de los Colorados Pangiriman Kembang

Ing Santo Domingo de los Colorados uwong bisa nemokake saperangan jini tanduran asli Ekuador. Taman botani sing dijenengi padha karo kutha iki dadi omah kanggo macem-macem jinis anggrek lan mawar. Heliconia kelir padhang uga thukul ing kene, bebarengan karo kembang sepatu gedhe. Lavender minangka favorit liyane, utamane amarga duwe ambu sing arum.
Trisno Sing Murni
USD 90.05

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Tabah
USD 82.54

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Kepinginan
USD 70.04

Kepinginan

Mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Modern
USD 50.03

Modern

Gerbera, lili lan aster

Bungah Arep Teko
USD 50.03

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Optimis
USD 48.78

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Roso Syukur
USD 50.03

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Melodik
USD 70.04

Melodik

24 Mawar

Saklawase
USD 50.03

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Mbebayani
USD 82.54

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 50.03

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Ndelok Sing Cepet
USD 82.54

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Rahasia
USD 59.41

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Ndelok Sing Cepet
USD 82.54

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Aku Butuhke Sliramu
USD 82.54

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 50.03

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Andhap Asor Sing Apik
USD 50.03

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Trisno sing Isinan
USD 48.78

Trisno sing Isinan

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top