Pangiriman kembang seger kang cepet in El Salvador. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing San Salvador lan 8 kuta ing El Salvador

Kembang nasional El Salvador yaiku kembang putih lembut saka tanduran yucca. Dijenengi flor de izote, kembang sing duwe bentuk lonceng endah iki uwoh mengisor saka gagang, nggawe jejak nyolok kaya lonceng. Kembang izote ora mung ayu, nanging uga bisa dipangan. San Salvador yaiku ibu kutha negara, lan nalika wiwitan mangsa semi, katon ing lurung-lurung padha jejer kembang-kembang jambon saka wit Pink Poui. Wayah mangsa semi uga wektu mangsa udan bali maneh lan dirayakake dening festival Kembang lan Palem ing kutha Panchimalco. Mbiyene festival iki adhedhasar warisan Maya negara, nanging saiki uga kalebu santo palindhunge warga yaiku Perawan Maria. Nampilake maneka werna kembang sing digawa liwat dalan-dalan kutha, karo patung Bunda Maria ana ing sisih ndhuwur. Altar digawe saka godhong palem sing didadekne siji, karo atusan kembang sing padha mekar dipasang. Akeh altar kembang kasebut kasusun saka gladiola lan heliconia, digabungake karo krisan lan lili putih. Bareng karo taneman sukulan sing ngembang werna-werni, negara iki uga omah kanggo saperangan jinis lili lan anggrek.

Buket Misuwur ing El Salvador


Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

   
Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

   
Watek

Watek

Mawar, gypsophila

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

   
Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

   


Tawaran Khusus: Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Informasi