Pangiriman kembang seger kang cepet in El Salvador. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing San Salvador lan 8 kuta ing El Salvador

Kembang nasional El Salvador yaiku kembang putih lembut saka tanduran yucca. Dijenengi flor de izote, kembang sing duwe bentuk lonceng endah iki uwoh mengisor saka gagang, nggawe jejak nyolok kaya lonceng. Kembang izote ora mung ayu, nanging uga bisa dipangan. San Salvador yaiku ibu kutha negara, lan nalika wiwitan mangsa semi, katon ing lurung-lurung padha jejer kembang-kembang jambon saka wit Pink Poui. Wayah mangsa semi uga wektu mangsa udan bali maneh lan dirayakake dening festival Kembang lan Palem ing kutha Panchimalco. Mbiyene festival iki adhedhasar warisan Maya negara, nanging saiki uga kalebu santo palindhunge warga yaiku Perawan Maria. Nampilake maneka werna kembang sing digawa liwat dalan-dalan kutha, karo patung Bunda Maria ana ing sisih ndhuwur. Altar digawe saka godhong palem sing didadekne siji, karo atusan kembang sing padha mekar dipasang. Akeh altar kembang kasebut kasusun saka gladiola lan heliconia, digabungake karo krisan lan lili putih. Bareng karo taneman sukulan sing ngembang werna-werni, negara iki uga omah kanggo saperangan jinis lili lan anggrek.

Buket Misuwur ing El Salvador


Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

   
Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

   
Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

   
Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

   
Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

   
Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Agung

Agung

Anyelir, mawar

   

Tawaran Khusus: Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Informasi