Soyapango Pangiriman Kembang

Mawar liar lan impor bisa ditemokake ing Soyapango. Kondhang minangka kutha sing mbebayani, Soyapango uga omah kanggo saperangan jinis kembang. Bebarengan karo mawar lan kembang yucca, pengunjung uga bisa nemokake gerbera, begonia lan kadang kala kembang sepatu kelir padhang. Ing panggonan tartamtu uga malah bisa ndelok tanduran anggrek tunggal.
Prasojo Sing Endah
USD 61.30

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Manis
USD 85.82

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Tentrem
USD 61.30

Tentrem

8 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu Tenan
USD 61.30

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Mikirne Awake Dhewe
USD 61.30

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Aku Nyekel Sliramu
USD 61.30

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pantes
USD 79.69

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Apik-apik
USD 61.30

Apik-apik

12 Mawar

Trisnane Wanito
USD 61.30

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Royalti
USD 79.69

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Aku Dhuwekmu
USD 79.69

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 110.34

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyawiji
USD 85.82

Nyawiji

24 mawar

Enak
USD 110.34

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Ngungkapke Trisno
USD 110.34

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wanito Sing Nyenengake
USD 61.30

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Kasempurnan
USD 85.82

Kasempurnan

24 Mawar

Ngapusi
USD 61.30

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top