Pangiriman kembang seger kang cepet in Eritrea. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Asmara lan 5 kuta ing Eritrea

Buket Misuwur ing Eritrea

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Melodik

Melodik

24 Mawar

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

   
Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

   
Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

   
Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

   
Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

   
Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster