Pangiriman kembang seger kang cepet in Eritrea. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Asmara lan 6 kuta ing Eritrea

Buket Misuwur ing Eritrea

Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

  
Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

  
Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

  
Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Asli

Asli

12 Lili

  
Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

  
Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila