Pangiriman kembang seger kang cepet in Estonia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Tallinn lan 6 kuta ing Estonia

Negara cilik iki, tau dadi bageyan saka Uni Soviet, lan saiki bangga dadi tuan rumah kanggo pameran kembang taunan nduweke dhewe. Pameran kembang iki unik ing akeh bab, kalebu jangka wektune sing dawa. Ing awal Mei, ibu kutha Tallinn menehke Towers Square abad pertengahan nduweke nyang atusan perancang lan ahli taman lokal lan asing kanggo ndandani alun-alun kanthi alon-alon dadi atusan taman-taman cilik. Festival Kembang Tallinn dianakake nganti Agustus nalika taman kebak kembang padha mekrok. Kembang nasional Estonia yaiku cornflower biru sing semangat, lan bisa ditemokake uwoh akeh banget ing desa. Bareng karo cornflower, uga ana 36 jinis anggrek beda-beda sing sawijine kembang asli saka Estonia. Warga Estonia bangga karo warisan abad pertengahan dheweke, lan isih padha ngikuti adat lawas babagan menehi kembang. Aster putih yaiku kembang sing populer kanggo dikirim nalika kita nggawe gelo wong liya, lan kembang peony sing ngembang gedhe-gedhe ing semak-semak tansah diwenehake marang temanten anyar. Kembang populer liyane ing negara cilik iki kalebu hyacinth ungu lan gladiola dawa, sing kerep digunakake kanggo ngutarakne katulusan lan kekancan. Anane budaya abad pertengahan sing lawas lan ungkapan tandha katresnan nganggo kembang ing masyarakate, Estonia isih ngelingake donya bab wigatine kembang lan makna sajroninge.

Buket Misuwur ing Estonia


Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Melodik

Melodik

24 Mawar

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

    
Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

    
Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Sedep

Sedep

Lili lan mawar

    
Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

    

Tawaran Khusus: Pasrah

Informasi