Pangiriman kembang seger kang cepet in Estonia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Tallinn lan 9 kuta ing Estonia

Negara cilik iki, tau dadi bageyan saka Uni Soviet, lan saiki bangga dadi tuan rumah kanggo pameran kembang taunan nduweke dhewe. Pameran kembang iki unik ing akeh bab, kalebu jangka wektune sing dawa. Ing awal Mei, ibu kutha Tallinn menehke Towers Square abad pertengahan nduweke nyang atusan perancang lan ahli taman lokal lan asing kanggo ndandani alun-alun kanthi alon-alon dadi atusan taman-taman cilik. Festival Kembang Tallinn dianakake nganti Agustus nalika taman kebak kembang padha mekrok. Kembang nasional Estonia yaiku cornflower biru sing semangat, lan bisa ditemokake uwoh akeh banget ing desa. Bareng karo cornflower, uga ana 36 jinis anggrek beda-beda sing sawijine kembang asli saka Estonia. Warga Estonia bangga karo warisan abad pertengahan dheweke, lan isih padha ngikuti adat lawas babagan menehi kembang. Aster putih yaiku kembang sing populer kanggo dikirim nalika kita nggawe gelo wong liya, lan kembang peony sing ngembang gedhe-gedhe ing semak-semak tansah diwenehake marang temanten anyar. Kembang populer liyane ing negara cilik iki kalebu hyacinth ungu lan gladiola dawa, sing kerep digunakake kanggo ngutarakne katulusan lan kekancan. Anane budaya abad pertengahan sing lawas lan ungkapan tandha katresnan nganggo kembang ing masyarakate, Estonia isih ngelingake donya bab wigatine kembang lan makna sajroninge.

Buket Misuwur ing Estonia


Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

   
Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

   
Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

   
Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

   
Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Melodik

Melodik

24 Mawar

   
Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

   


Tawaran Khusus: Pasrah

Informasi