Pangiriman kembang seger kang cepet in Estonia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Tallinn lan 6 kuta ing Estonia

Negara cilik iki, tau dadi bageyan saka Uni Soviet, lan saiki bangga dadi tuan rumah kanggo pameran kembang taunan nduweke dhewe. Pameran kembang iki unik ing akeh bab, kalebu jangka wektune sing dawa. Ing awal Mei, ibu kutha Tallinn menehke Towers Square abad pertengahan nduweke nyang atusan perancang lan ahli taman lokal lan asing kanggo ndandani alun-alun kanthi alon-alon dadi atusan taman-taman cilik. Festival Kembang Tallinn dianakake nganti Agustus nalika taman kebak kembang padha mekrok. Kembang nasional Estonia yaiku cornflower biru sing semangat, lan bisa ditemokake uwoh akeh banget ing desa. Bareng karo cornflower, uga ana 36 jinis anggrek beda-beda sing sawijine kembang asli saka Estonia. Warga Estonia bangga karo warisan abad pertengahan dheweke, lan isih padha ngikuti adat lawas babagan menehi kembang. Aster putih yaiku kembang sing populer kanggo dikirim nalika kita nggawe gelo wong liya, lan kembang peony sing ngembang gedhe-gedhe ing semak-semak tansah diwenehake marang temanten anyar. Kembang populer liyane ing negara cilik iki kalebu hyacinth ungu lan gladiola dawa, sing kerep digunakake kanggo ngutarakne katulusan lan kekancan. Anane budaya abad pertengahan sing lawas lan ungkapan tandha katresnan nganggo kembang ing masyarakate, Estonia isih ngelingake donya bab wigatine kembang lan makna sajroninge.

Buket Misuwur ing Estonia


Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

    
Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Misterius

Misterius

12 Mawar

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

    
Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

    
Agung

Agung

Anyelir, mawar

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

    

Tawaran Khusus: Pasrah

Informasi