Pangiriman kembang seger kang cepet in Estonia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Tallinn lan 6 kuta ing Estonia

Negara cilik iki, tau dadi bageyan saka Uni Soviet, lan saiki bangga dadi tuan rumah kanggo pameran kembang taunan nduweke dhewe. Pameran kembang iki unik ing akeh bab, kalebu jangka wektune sing dawa. Ing awal Mei, ibu kutha Tallinn menehke Towers Square abad pertengahan nduweke nyang atusan perancang lan ahli taman lokal lan asing kanggo ndandani alun-alun kanthi alon-alon dadi atusan taman-taman cilik. Festival Kembang Tallinn dianakake nganti Agustus nalika taman kebak kembang padha mekrok. Kembang nasional Estonia yaiku cornflower biru sing semangat, lan bisa ditemokake uwoh akeh banget ing desa. Bareng karo cornflower, uga ana 36 jinis anggrek beda-beda sing sawijine kembang asli saka Estonia. Warga Estonia bangga karo warisan abad pertengahan dheweke, lan isih padha ngikuti adat lawas babagan menehi kembang. Aster putih yaiku kembang sing populer kanggo dikirim nalika kita nggawe gelo wong liya, lan kembang peony sing ngembang gedhe-gedhe ing semak-semak tansah diwenehake marang temanten anyar. Kembang populer liyane ing negara cilik iki kalebu hyacinth ungu lan gladiola dawa, sing kerep digunakake kanggo ngutarakne katulusan lan kekancan. Anane budaya abad pertengahan sing lawas lan ungkapan tandha katresnan nganggo kembang ing masyarakate, Estonia isih ngelingake donya bab wigatine kembang lan makna sajroninge.

Buket Misuwur ing Estonia


Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

   
Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

   
Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

   
Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

   
Bangga

Bangga

12 Mawar

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

   
Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

   

Tawaran Khusus: Pasrah

Informasi