Abja-Paluoja Pangiriman Kembang

Abja-Paluoja yaiku kutha cilik sing pirang-pirang jinis kembang thukul ing kana. Cornflower, yaiku kembang nasional dadi sawangan kang umum ing wayah mangsa semi lan panas. Sampeyan uga bisa nemokake kembang iris thukul ing sekitar desa lan pinggir kali. Pengunjung daerah iki uga bisa ndelok aster putih lan kuning padha mekrok ing padang rumput.

Kebecikan
USD 76.00

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Tabah
USD 135.08

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Trisno Marang Alam
USD 106.40

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Sabar
USD 76.00

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Ayu Tenan
USD 76.00

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Wong Enom
USD 76.00

Wong Enom

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Joyo
USD 76.00

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Ora iso lali
USD 76.00

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Kasetyan
USD 106.40

Kasetyan

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pasrah
USD 135.08

Pasrah

24 Mawar

Kekuwatan
USD 97.51

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Nyolowedi
USD 135.08

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA