Abja-Paluoja Pangiriman Kembang

Abja-Paluoja yaiku kutha cilik sing pirang-pirang jinis kembang thukul ing kana. Cornflower, yaiku kembang nasional dadi sawangan kang umum ing wayah mangsa semi lan panas. Sampeyan uga bisa nemokake kembang iris thukul ing sekitar desa lan pinggir kali. Pengunjung daerah iki uga bisa ndelok aster putih lan kuning padha mekrok ing padang rumput.
Sedep
USD 71.98

Sedep

Lili lan mawar

Arep-arep
USD 51.41

Arep-arep

Gerbera

Manis
USD 71.98

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Roso Syukur
USD 51.41

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Tentrem
USD 51.41

Tentrem

8 Mawar

Perawatan Ibu
USD 71.98

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Tenan
USD 51.41

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Ambung
USD 71.98

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Pikiran Swargo
USD 85.69

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasetyan
USD 71.98

Kasetyan

24 Mawar

Kasenengan Rahasia
USD 85.69

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 85.69

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Nyekel Sliramu
USD 51.41

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Ayo Njupuk Kesempatan
USD 51.41

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Minggat Karo Aku
USD 51.41

Minggat Karo Aku

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 51.41

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Prayaan
USD 85.69

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Trisno Sing Endah
USD 51.41

Trisno Sing Endah

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)