Aseri Pangiriman Kembang

Aseri dumunung ing garis pantai lan kerep nggawe pengunjung krasa kaya mlaku-mlaku ing donya liya. Iki amarga cacahe kembang sing mekrok akeh banget ing kutha iku. Mawar maneka werna dadi sawangan kang apik tenan, utamane nalika padha mekrok ing antarane gegodhongan ijo tuwo. Kembang iris lan viburnum uga dadi favorit ing Aseri.
Pengarep-arep
USD 52.32

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Andhap Asor
USD 52.32

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 87.21

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Teguh
USD 62.79

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Kaendahan Sing Alus
USD 52.32

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Kasombongan
USD 73.25

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tau Setya
USD 62.79

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Kasenengan Rahasia
USD 87.21

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Salam
USD 73.25

Salam

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wanito Sing Nyenengake
USD 52.32

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Mikirne Awake Dhewe
USD 52.32

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Ngapusi
USD 52.32

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 87.21

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Pantes
USD 62.79

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Watek
USD 94.18

Watek

Mawar, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kepinginan
USD 73.25

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Sedep
USD 73.25

Sedep

Lili lan mawar

Kabingungan
USD 87.21

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)