Aseri Pangiriman Kembang

Aseri dumunung ing garis pantai lan kerep nggawe pengunjung krasa kaya mlaku-mlaku ing donya liya. Iki amarga cacahe kembang sing mekrok akeh banget ing kutha iku. Mawar maneka werna dadi sawangan kang apik tenan, utamane nalika padha mekrok ing antarane gegodhongan ijo tuwo. Kembang iris lan viburnum uga dadi favorit ing Aseri.

Trisno Marang Alam
USD 107.00

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Sabar
USD 76.43

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Wong Enom
USD 76.43

Wong Enom

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Joyo
USD 76.43

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Wicaksono
USD 76.43

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Pasrah
USD 135.84

Pasrah

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kekuwatan
USD 98.06

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Enak
USD 135.84

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Kepinginan
USD 135.84

Kepinginan

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Hadiah Amargo Apik Budine
USD 137.57

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Ningkahan Sing Nyenengake
USD 135.84

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Kaendahan Spiritual
USD 135.84

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA