Aseri Pangiriman Kembang

Aseri dumunung ing garis pantai lan kerep nggawe pengunjung krasa kaya mlaku-mlaku ing donya liya. Iki amarga cacahe kembang sing mekrok akeh banget ing kutha iku. Mawar maneka werna dadi sawangan kang apik tenan, utamane nalika padha mekrok ing antarane gegodhongan ijo tuwo. Kembang iris lan viburnum uga dadi favorit ing Aseri.
Kesan Sing Awet
USD 87.32

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Misterius
USD 62.87

Misterius

12 Mawar

Ora iso lali
USD 52.39

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyolowedi
USD 87.32

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Tau Setya
USD 62.87

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Bayangan
USD 52.39

Bayangan

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu Tenan
USD 52.39

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Katresnan
USD 62.87

Katresnan

12 Mawar

Wenehono Aku Eseman
USD 52.39

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Asli
USD 73.34

Asli

12 Lili

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 52.39

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Kepinginan
USD 87.32

Kepinginan

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Enom
USD 52.39

Enom

Lili lan mawar

Tentrem
USD 52.39

Tentrem

8 Mawar

Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 62.87

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Seksi
USD 83.82

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Wanito Ayu
USD 52.39

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Wicaksono
USD 52.39

Wicaksono

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)