Pangiriman kembang seger kang cepet in Ethiopia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Addis Ababa lan 10 kuta ing Ethiopia

Buket Misuwur ing Ethiopia


Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Asli

Asli

12 Lili

   
Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

   
Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

   
Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

   
Joyo

Joyo

Lili lan mawar

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

   
Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Mesem

Mesem

Mawar