Pangiriman kembang seger kang cepet in Federasi Rusia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Moskow lan 174 kuta ing Federasi Rusia

Kembang nasional Rusia yaiku chamomile putih lan kuning sing indah lan nentremake, lan wis suwe isa digawe obat. Kembang crocus kuning lan ungu padang wis suwe dadi favorit kanggone wong Rusia, lan kerep diwehne minangka lambang kekancan. Sajerone musim Paskah ing kuta St Petersburg, dadi wektu sing tepak kanggo ndelehne kembang lili putih ing anda gereja. Ing ibukota Moskow, diadakne Festival Kembang Moskow ing musim panas sing mamerne atusan kembang sing dipajang apik. Papat kraton kerajaan ing Rusia kondang amarga taman-tamane sing indah, diantarane kebun mawar sing megah. Ing pedesaan Rusia, bocah wadon kerep diwenehi buket kembang diantarane buket kembang chamomile sing indah. Ing St Petersburg, festival kembang sing suwene rong dina ngrayakne ratu Rusia, trisnane Maria Federovna marang kembang.

Buket Misuwur ing Federasi Rusia

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

   
Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

   
Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Asli

Asli

12 Lili

Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

   
Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

   
Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Agung

Agung

Anyelir, mawar

   
Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Melodik

Melodik

24 Mawar

   

Tawaran Khusus: Puas

Kaindahane eksotis, iki karangan kembang sing cocok kanggo sapa wae, ing kahanan apa wae. Anggrek eksotis iki isa mbaur apik karo mawar peach kang alus sing ditata ing keranjang kang dekoratif. Kerep dipesen ing Moskow (Москва)   Nizhniy Novgorod (Нижний Новгород)   Novosibirsk (Новосибирск)   Saint Petersburg (Санкт-Петербург)   Yekaterinburg (Екатеринбург) . Yen anggrek iku kembang kang eksotis kanthi sensual, mawar peach nglambangne kekancanan lan pangurmatan kang polos. Kerep diwehne nalika Dina Ibu, karangan kembang iki cocok kanggo ngungkapne "Matur Nuwun" marang para ibu, utawa para mbah putri.
Informasi