Saint Petersburg Pangiriman Kembang

Saint Petersburg ngadeg taun 1703 lan duwe akeh tanduran uga kembang asli Rusia. Ing kutha sejarah iki pengunjung bisa nemokake kembang nasional kamomil. Kembang echinacea (coneflower) abang, jambon lan ungu dadi pemandangan sing umum, bareng karo kembang napas bayi uga lili kotak-kotak lan lili putih.

Mulyo
USD 107.03

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Apik Tenan
USD 67.30

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Aku Nyekel Sliramu
USD 67.30

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngapusi
USD 67.30

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Pikiran Swargo
USD 107.03

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Ayu Tenan
USD 67.30

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Andhap Asor
USD 67.30

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Asli
USD 94.22

Asli

12 Lili

Ramah
USD 94.22

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nutup Janji
USD 76.91

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 67.30

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Kaendahan Sing Alus
USD 67.30

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Salam
USD 94.22

Salam

24 Mawar

Wicaksono
USD 67.30

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Mesem
USD 67.30

Mesem

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Saklawase
USD 67.30

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Lembut
USD 67.30

Lembut

Mawar lan gypsophila

Kaendahan Spiritual
USD 107.03

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA