Ul'yanovsk Pangiriman Kembang

Ulyanovsk iku sawijining kutha kanggo museum lan Sajarah penyayang, nanging uga minangka dalemipun kathah taman lan Kebon. Ing lurung-lurung wit diantrekake njeblug ing Reds padhang lan oranges ing tiba. Mangsa panas, roses abang, cannas lan poppies bisa katon, utamané sak monumen. irises Siberian lan tulips iku kembang spring umum, lan sinyal pungkasan mangsa. Ing Universitas Agricultural Ulyanovsk, ana akeh lawns ijo lan flowerbeds kapenuhan daisies, begonias lan cyclamens. Sunflowers, astilbe, lan bisa uga katon ing saindhenging kutha, bebarengan karo gladioli occasional peeking liwat pager.

Ramah
USD 89.76

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Lembut
USD 64.11

Lembut

Lili lan gypsophila

Mulyo
USD 118.90

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ningkahan Sing Nyenengake
USD 118.90

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Perawatan Ibu
USD 89.76

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Apik Tenan
USD 69.94

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ora iso lali
USD 64.11

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Katresnan Sing Awet
USD 89.76

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Aku Nyekel Sliramu
USD 64.11

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Tenan
USD 69.94

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Apik-apik
USD 64.11

Apik-apik

12 Mawar

Kekuwatan
USD 85.97

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA