Pangiriman kembang seger kang cepet in Filipina. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Manila lan 82 kuta ing Filipina

Warga Filipina nggunakne kembang kanggo mulihne rasa kelangan sing ndadekne sedih. Festival kembang tahunan sing diadakne saben tahun ing kota Baguio dadi conto sing sempurna. Festival kembang iku diarani festival panabenga sing artine musim mekar lan dalan-dalan ing kuta iku dibeki kembang. Gereja-gereja ing Filipina didekorasi karo kembang-kembang kanggo ngrayakne Flores de Mayo, lan kembang kerep digunakne kanggo ngubengi peti mati. Kembang nasional Filipina iku kembang sampaguita putih sing mekar neng sakabehe negera. Rangkaian kembang sing rumit kerep digawe kanggo ngrias altare gereja. Kembang dadi bagian sing penting ing mantenan wong Filipina, sing diwenehne marang calon maratuwa, nganthi sing digawe dadi buket kembange manten wadon. Ibukota Manila iku pusate bakul kembang lan kebun kembang sing indah.

Buket Misuwur ing Filipina


Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

   
Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

   
Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

   
Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

   
Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

   
Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

   

Tawaran Khusus: Kaendahan sing Apik Banget

Cerah, elegan, lan indah, buket iki ngerti carane ngungkapne perasaan. Kaindahan lili sing klasik iki ditata karo kembang gerbera jingga kang werna-werni lan fungky. Krisan lan anyelir ndadekne buket iki duwe rasa sing nyenengne lan prasaja. Cocok kanggo kahanan apa wae, nanging priksanen adat daerahe sadurunge ngirim krisan. Buket iki kondang ing Budta  Davao  Malinao Ilaya  Manila  Quezon. Kanggo ngungkapne marang deweke yen awakmu mikirne deweke kanthi ceria lan elegan, kirimana buket iki. Tambahana vas ing buket iki ben gampang didelehne lan disiram.
Informasi