Pangiriman kembang seger kang cepet in Filipina. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Manila lan 337 kuta ing Filipina

Warga Filipina nggunakne kembang kanggo mulihne rasa kelangan sing ndadekne sedih. Festival kembang tahunan sing diadakne saben tahun ing kota Baguio dadi conto sing sempurna. Festival kembang iku diarani festival panabenga sing artine musim mekar lan dalan-dalan ing kuta iku dibeki kembang. Gereja-gereja ing Filipina didekorasi karo kembang-kembang kanggo ngrayakne Flores de Mayo, lan kembang kerep digunakne kanggo ngubengi peti mati. Kembang nasional Filipina iku kembang sampaguita putih sing mekar neng sakabehe negera. Rangkaian kembang sing rumit kerep digawe kanggo ngrias altare gereja. Kembang dadi bagian sing penting ing mantenan wong Filipina, sing diwenehne marang calon maratuwa, nganthi sing digawe dadi buket kembange manten wadon. Ibukota Manila iku pusate bakul kembang lan kebun kembang sing indah.

Buket Misuwur ing Filipina

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

   
Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

   
Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

   
Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

   


Tawaran Khusus: Kaendahan sing Apik Banget

Cerah, elegan, lan indah, buket iki ngerti carane ngungkapne perasaan. Kaindahan lili sing klasik iki ditata karo kembang gerbera jingga kang werna-werni lan fungky. Krisan lan anyelir ndadekne buket iki duwe rasa sing nyenengne lan prasaja. Cocok kanggo kahanan apa wae, nanging priksanen adat daerahe sadurunge ngirim krisan. Buket iki kondang ing Budta, Davao, Malinao Ilaya, Manila, Quezon . Kanggo ngungkapne marang deweke yen awakmu mikirne deweke kanthi ceria lan elegan, kirimana buket iki. Tambahana vas ing buket iki ben gampang didelehne lan disiram.
Informasi