Quezon Pangiriman Kembang

Quezon iku salah siji kutha paling padhet ing Filipina, lan pamer nggumunke kembang asli lan diimpor. Mawar asing sing paling disenengi warga kutha, uga krisantimum, gerberas, shasta daisy, gladioli lan sawetara jenis melati. Pas Flores de Maria Festival, wanita lokal ngrameke Perawan Merry dening klamben munggah minangka karakter sajarah lan Kitab Suci lan menehi kanggo persembahan, asring dumadi saka lili, anggrek, mawar lan mlathi putih.

Pantes
USD 100.44

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 154.97

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 86.09

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Suci
USD 133.45

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Tentrem
USD 86.09

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Dewekan
USD 111.92

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Ditinggalke
USD 133.45

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Agung
USD 111.92

Agung

12 Mawar lan lili

Nyolowedi
USD 133.45

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 133.45

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Tentrem
USD 86.09

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Nutup Janji
USD 100.44

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA