Pangiriman kembang seger kang cepet in Finlandia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Helsinki lan 6 kuta ing Finlandia

Pengunjung neng Finlandia, nalika festival tengah musim panas, isa bergabung karo para prawan nalika masang kembang liar neng rambute para prawan iku. Festival iki nandai wiwitan musim semi lan dienekne neng pungkasan wulan Juni. Sajerone festival musim panas, kembang kaya calendula lan St John Wort dipetik merga isa marekne penyakit. Kembang nasional Finlandia iku kembang bakung saka lembah kang alus lan ambune legi lan isa ditemokne urip neng kabeh wilayah Finlandia. Wisatawan neng kuta Tampere isa ndelok Floral Festival, sing diadakne ing wulan Juli lan Agustus. Ing ibukota Finlandia Helsinki, tamu mangan bengi kerep diwenehi hadiah kembang, lan pot kembang bawang putih iku salah sijine hadiah sing paling populer kanggo wong sing tas pindah omah. Ing kuta Turku, warga Finlandia ngadakne pameran pot kembang sing indah lan karangan kembang artistik.

Buket Misuwur ing Finlandia

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

    
Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

    
Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

    
Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

    

Tawaran Khusus: Melodik

Pengin nyatakne "Aku Trisna Sliramu" utawa pengin jaluk sepura? Mesti tepak yen nganggo 2 lusin mawar abang kang indah. Mawar kondang ing Espoo  Helsinki  Tampere  Turku  Vantaa, nanging uga diwenehne ing sakabehe dunyo. Mawar ora mung nglambangne trisna romantis sejati, nanging uga ngungkapne tanda trisna lan pangurmatan. Mawar abang iku salah sijine kembang sing mewah lan indah kaya asline ing jero buket. Kirimna hadiah sing cocok nganggo mawar abang indah iki, lan tambahana vas karo karangan kembang ben gampang didelehne.
Informasi