Pangiriman kembang seger kang cepet in Finlandia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Helsinki lan 6 kuta ing Finlandia

Pengunjung neng Finlandia, nalika festival tengah musim panas, isa bergabung karo para prawan nalika masang kembang liar neng rambute para prawan iku. Festival iki nandai wiwitan musim semi lan dienekne neng pungkasan wulan Juni. Sajerone festival musim panas, kembang kaya calendula lan St John Wort dipetik merga isa marekne penyakit. Kembang nasional Finlandia iku kembang bakung saka lembah kang alus lan ambune legi lan isa ditemokne urip neng kabeh wilayah Finlandia. Wisatawan neng kuta Tampere isa ndelok Floral Festival, sing diadakne ing wulan Juli lan Agustus. Ing ibukota Finlandia Helsinki, tamu mangan bengi kerep diwenehi hadiah kembang, lan pot kembang bawang putih iku salah sijine hadiah sing paling populer kanggo wong sing tas pindah omah. Ing kuta Turku, warga Finlandia ngadakne pameran pot kembang sing indah lan karangan kembang artistik.

Buket Misuwur ing Finlandia

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

   
Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

   
Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

   
Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

   
Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

   
Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

   

Tawaran Khusus: Melodik

Pengin nyatakne "Aku Trisna Sliramu" utawa pengin jaluk sepura? Mesti tepak yen nganggo 2 lusin mawar abang kang indah. Mawar kondang ing Espoo  Helsinki  Tampere  Turku  Vantaa, nanging uga diwenehne ing sakabehe dunyo. Mawar ora mung nglambangne trisna romantis sejati, nanging uga ngungkapne tanda trisna lan pangurmatan. Mawar abang iku salah sijine kembang sing mewah lan indah kaya asline ing jero buket. Kirimna hadiah sing cocok nganggo mawar abang indah iki, lan tambahana vas karo karangan kembang ben gampang didelehne.
Informasi