Pangiriman kembang seger kang cepet in Finlandia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Helsinki lan 6 kuta ing Finlandia

Pengunjung neng Finlandia, nalika festival tengah musim panas, isa bergabung karo para prawan nalika masang kembang liar neng rambute para prawan iku. Festival iki nandai wiwitan musim semi lan dienekne neng pungkasan wulan Juni. Sajerone festival musim panas, kembang kaya calendula lan St John Wort dipetik merga isa marekne penyakit. Kembang nasional Finlandia iku kembang bakung saka lembah kang alus lan ambune legi lan isa ditemokne urip neng kabeh wilayah Finlandia. Wisatawan neng kuta Tampere isa ndelok Floral Festival, sing diadakne ing wulan Juli lan Agustus. Ing ibukota Finlandia Helsinki, tamu mangan bengi kerep diwenehi hadiah kembang, lan pot kembang bawang putih iku salah sijine hadiah sing paling populer kanggo wong sing tas pindah omah. Ing kuta Turku, warga Finlandia ngadakne pameran pot kembang sing indah lan karangan kembang artistik.

Buket Misuwur ing Finlandia

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

    
Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

    
Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

    
Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

    

Tawaran Khusus: Melodik

Pengin nyatakne "Aku Trisna Sliramu" utawa pengin jaluk sepura? Mesti tepak yen nganggo 2 lusin mawar abang kang indah. Mawar kondang ing Espoo  Helsinki  Tampere  Turku  Vantaa, nanging uga diwenehne ing sakabehe dunyo. Mawar ora mung nglambangne trisna romantis sejati, nanging uga ngungkapne tanda trisna lan pangurmatan. Mawar abang iku salah sijine kembang sing mewah lan indah kaya asline ing jero buket. Kirimna hadiah sing cocok nganggo mawar abang indah iki, lan tambahana vas karo karangan kembang ben gampang didelehne.
Informasi