Pangiriman kembang seger kang cepet in Finlandia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Helsinki lan 6 kuta ing Finlandia

Pengunjung neng Finlandia, nalika festival tengah musim panas, isa bergabung karo para prawan nalika masang kembang liar neng rambute para prawan iku. Festival iki nandai wiwitan musim semi lan dienekne neng pungkasan wulan Juni. Sajerone festival musim panas, kembang kaya calendula lan St John Wort dipetik merga isa marekne penyakit. Kembang nasional Finlandia iku kembang bakung saka lembah kang alus lan ambune legi lan isa ditemokne urip neng kabeh wilayah Finlandia. Wisatawan neng kuta Tampere isa ndelok Floral Festival, sing diadakne ing wulan Juli lan Agustus. Ing ibukota Finlandia Helsinki, tamu mangan bengi kerep diwenehi hadiah kembang, lan pot kembang bawang putih iku salah sijine hadiah sing paling populer kanggo wong sing tas pindah omah. Ing kuta Turku, warga Finlandia ngadakne pameran pot kembang sing indah lan karangan kembang artistik.

Buket Misuwur ing Finlandia

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

   
Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

   
Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

   
Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

   
Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Melodik

Melodik

24 Mawar

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

   
Agung

Agung

Anyelir, mawar

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

   

Tawaran Khusus: Melodik

Pengin nyatakne "Aku Trisna Sliramu" utawa pengin jaluk sepura? Mesti tepak yen nganggo 2 lusin mawar abang kang indah. Mawar kondang ing Espoo  Helsinki  Tampere  Turku  Vantaa, nanging uga diwenehne ing sakabehe dunyo. Mawar ora mung nglambangne trisna romantis sejati, nanging uga ngungkapne tanda trisna lan pangurmatan. Mawar abang iku salah sijine kembang sing mewah lan indah kaya asline ing jero buket. Kirimna hadiah sing cocok nganggo mawar abang indah iki, lan tambahana vas karo karangan kembang ben gampang didelehne.
Informasi