Espoo Pangiriman Kembang

Espoo yaiku kutha paling gedhe ing Finlandia. Kutha iki uga dikhususke kanggo lan dikupeng dening alam. Iki tegese yeng ing kana ana saperangan wilayah alami lan gawean kanggo thukul kembang-kembang. Jinise kalebu kembang anemon lan honeysuckle Eropa wangi. Kembang hepatica (liverleaf) biru lan putih uga bisa ditemokake ing daerah kasebut.
Bayangan
USD 69.49

Bayangan

12 Mawar

Nyenengake
USD 69.49

Nyenengake

Anyelir, mawar

Melodik
USD 97.29

Melodik

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasenengan
USD 110.52

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Wanito Sing Nyenengake
USD 69.49

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Trisno Sing Suci
USD 110.52

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nutup Janji
USD 79.42

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Trisnane Wanito
USD 69.49

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 69.49

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kabingungan
USD 110.52

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Apik Banget
USD 125.08

Apik Banget

Mawar

Sedep
USD 97.29

Sedep

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Alus
USD 69.49

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Sabar
USD 69.49

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Seksi
USD 99.27

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ndelok Sing Cepet
USD 110.52

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Inspirasi
USD 110.52

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Pantes
USD 79.42

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)