Helsinki Pangiriman Kembang

Helsinki dikenal amarga duwe taman indoor (ing njero ruangan) ing ngendi pengunjung bisa ndelok tanduran camelia umur 100 taun. Ing taman indoor iku ana mawar bersejarah lan uga wit kurma. Misuwur minangka Taman Mangsa Adem saperangan kembang liya sing ana ing njerone kalebu bakung kuning lan oranye lan lili lembah kang wangi.

Kamewahan
USD 58.85

Kamewahan

Mawar lan lili

Kepinginan
USD 82.39

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Katresnan
USD 79.87

Katresnan

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Marang Alam
USD 82.39

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Kekuwatan
USD 79.87

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Nyolowedi
USD 110.41

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Saklawase
USD 58.85

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Trisno Sing Mbebayani
USD 110.41

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Puas
USD 110.41

Puas

Anggrek lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Minggat Karo Aku
USD 58.85

Minggat Karo Aku

Mawar

Pengarep-arep
USD 58.85

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Melodik
USD 82.39

Melodik

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA