Turku Pangiriman Kembang

Turku kutha pantai sing duwe sejarah uga omah kanggo saperangan jinis kembang. Sing umum antara liya kalebu mawar liar lan budhidhaya, karo honeysuckle Eropa. Tulip werna-werni gawe tandha ing desa-desa wanci mangsa panas. Aster kuning, kembang mum lan pansy sing katon ceria uga bisa ditemokake padha mekrok ing kebon-kebon pribadi.
Pantes
USD 118.49

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Apik Banget
USD 186.62

Apik Banget

Mawar

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 118.49

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Banget
USD 103.68

Apik Banget

6 Mawar

Puas
USD 164.90

Puas

Anggrek lan mawar

Rujuk
USD 164.90

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasenengan Rahasia
USD 164.90

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Pikiran Swargo
USD 164.90

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Agung
USD 145.15

Agung

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ora iso lali
USD 103.68

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Manis
USD 145.15

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Trisno sing Isinan
USD 103.68

Trisno sing Isinan

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Prasojo Sing Endah
USD 103.68

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Tabah
USD 164.90

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 186.62

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kabingungan
USD 164.90

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Wong Enom
USD 103.68

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Ayu Tenan
USD 103.68

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top