Vantaa Pangiriman Kembang

Vantaa bageyan saka Helsinki nanging uga duwe karakter unik dhewe. Iki kabukten ana pirang-pirang deret kembang werna-werni padha thukul ing daerah kasebut. Saperangan wilayah ijo lan alas ngemot krokus lan bakung. Hepatica (liverleaf), anemon lan aster werna-werni uga thukul ing antarane wit-witan. Wayah mangsa panas pengunjung bisa ngambu wangine kembang honeysuckle Eropa.
Wanito Ayu
USD 71.74

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Abadi
USD 100.44

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Aku Nyekel Sliramu
USD 71.74

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Butuhke Sliramu
USD 114.10

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Aku Dhuwekmu
USD 81.99

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Royalti
USD 81.99

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nutup Janji
USD 81.99

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Wicaksono
USD 71.74

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Kamewahan
USD 71.74

Kamewahan

Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyawiji
USD 100.44

Nyawiji

24 mawar

Aku Leren Dhisik
USD 71.74

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Bungah
USD 71.74

Bungah

Gerbera, mawar, lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Agung
USD 100.44

Agung

12 Mawar lan lili

Kepinginan
USD 114.10

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Apik Banget
USD 71.74

Apik Banget

6 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tau Setya
USD 81.99

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Katresnan
USD 81.99

Katresnan

12 Mawar

Salam
USD 100.44

Salam

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top