Pangiriman kembang seger kang cepet in Gabon. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Libreville lan 6 kuta ing Gabon

Buket Misuwur ing Gabon


Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

   
Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

   
Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

   
Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

   
Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

   
Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila