Pangiriman kembang seger kang cepet in Georgia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Tbilisi lan 6 kuta ing Georgia

Buket Misuwur ing Georgia


Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

    
Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

    
Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

    
Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek