Pangiriman kembang seger kang cepet in Georgia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Tbilisi lan 6 kuta ing Georgia

Buket Misuwur ing Georgia


Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

    
Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Agung

Agung

Anyelir, mawar

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

    
Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

    
Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Bangga

Bangga

12 Mawar

Agung

Agung

12 Mawar lan lili