Pangiriman kembang seger kang cepet in Georgia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Tbilisi lan 6 kuta ing Georgia

Buket Misuwur ing Georgia


Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

   
Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

   
Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

   
Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir