Pangiriman kembang seger kang cepet in Georgia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Tbilisi lan 6 kuta ing Georgia

Buket Misuwur ing Georgia


Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

   
Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

   
Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

   
Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

   
Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

   
Bangga

Bangga

12 Mawar

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice