Pangiriman kembang seger kang cepet in Georgia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Tbilisi lan 6 kuta ing Georgia

Buket Misuwur ing Georgia


Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

   
Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

   
Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

   
Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

   
Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Enom

Enom

Lili lan mawar

   
Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila