Pangiriman kembang seger kang cepet in Georgia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Tbilisi lan 6 kuta ing Georgia

Buket Misuwur ing Georgia


Serenade

Serenade

Anggrek

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

    
Joyo

Joyo

Lili lan mawar

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

    
Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Melodik

Melodik

24 Mawar

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

    
Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila