Pangiriman kembang seger kang cepet in Guatemala. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Guatemala lan 8 kuta ing Guatemala

Minggu Paskah ing Guatemala dirayakne ing sakabehe negara karo karpet indah saka kembang. Anggrek White Nun sing indah iku kembang nasional Guatemala, lan wisatawan ora oleh metik kembang sing langka lan dilindungi iki. Dina Santo ing Guatemala dadi wektu sing pas kanggo ndelehne kembang-kembang liar ing makam wong kang ditresnani. Karo ngrayakne santo pelindunge Chichicastenango, pengunjung isa melu ritual kuna wong Indian lan mlebu pasar desa sing dodolan kembang lokal padang. Sing seneng anggrek bakal seneng ing pedesaan Guatemala merga ana luwih saka 4.000 spesies anggrek sing beda-beda, lan akeh anggrek sing isa dituku neng ibu kota Guatemala City. Kuta Antigua iku kuta sing indah kanggo ngrayakne salah sijine dina prei wong Kristen. Melu wae karo warga lokal nalika ndeleh kembang neng altar gereja nalika ngucapne syukur.

Buket Misuwur ing Guatemala


Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Salam

Salam

24 Mawar

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

    
Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

    
Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

    
Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Manis

Buket luar biasa iki mesti pas marang awakmu. Nyenengne lan klasik. Kembang srengenge gedhe lan ceria iki mesti isa ndadekne sapa wae mesem, dene anggrek kang eksotis nggawa daya tarik kang radha misterius. Mawar jambon lan putih nunjukne kepolosan lan klasik, merga kembang-kembang iku nglambangne trisna suci lan kekancan. Karangan kembang iki isa dipesen ing Guatemala  Mixco  Petapa  San Juan Sacatepequez  Villa Nueva lan kuta-kuta liyane. Campuran kontras kembang-kembang iki isa mbaur bareng kanggo nyiptakne tampilan kang indah lan unik.
Informasi