Pangiriman kembang seger kang cepet in Guatemala. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Guatemala lan 8 kuta ing Guatemala

Minggu Paskah ing Guatemala dirayakne ing sakabehe negara karo karpet indah saka kembang. Anggrek White Nun sing indah iku kembang nasional Guatemala, lan wisatawan ora oleh metik kembang sing langka lan dilindungi iki. Dina Santo ing Guatemala dadi wektu sing pas kanggo ndelehne kembang-kembang liar ing makam wong kang ditresnani. Karo ngrayakne santo pelindunge Chichicastenango, pengunjung isa melu ritual kuna wong Indian lan mlebu pasar desa sing dodolan kembang lokal padang. Sing seneng anggrek bakal seneng ing pedesaan Guatemala merga ana luwih saka 4.000 spesies anggrek sing beda-beda, lan akeh anggrek sing isa dituku neng ibu kota Guatemala City. Kuta Antigua iku kuta sing indah kanggo ngrayakne salah sijine dina prei wong Kristen. Melu wae karo warga lokal nalika ndeleh kembang neng altar gereja nalika ngucapne syukur.

Buket Misuwur ing Guatemala


Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

    
Asli

Asli

12 Lili

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Antusias

Antusias

Mawar

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

    
Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

    
Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

    

Tawaran Khusus: Manis

Buket luar biasa iki mesti pas marang awakmu. Nyenengne lan klasik. Kembang srengenge gedhe lan ceria iki mesti isa ndadekne sapa wae mesem, dene anggrek kang eksotis nggawa daya tarik kang radha misterius. Mawar jambon lan putih nunjukne kepolosan lan klasik, merga kembang-kembang iku nglambangne trisna suci lan kekancan. Karangan kembang iki isa dipesen ing Guatemala  Mixco  Petapa  San Juan Sacatepequez  Villa Nueva lan kuta-kuta liyane. Campuran kontras kembang-kembang iki isa mbaur bareng kanggo nyiptakne tampilan kang indah lan unik.
Informasi