Pangiriman kembang seger kang cepet in Guatemala. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Guatemala lan 8 kuta ing Guatemala

Minggu Paskah ing Guatemala dirayakne ing sakabehe negara karo karpet indah saka kembang. Anggrek White Nun sing indah iku kembang nasional Guatemala, lan wisatawan ora oleh metik kembang sing langka lan dilindungi iki. Dina Santo ing Guatemala dadi wektu sing pas kanggo ndelehne kembang-kembang liar ing makam wong kang ditresnani. Karo ngrayakne santo pelindunge Chichicastenango, pengunjung isa melu ritual kuna wong Indian lan mlebu pasar desa sing dodolan kembang lokal padang. Sing seneng anggrek bakal seneng ing pedesaan Guatemala merga ana luwih saka 4.000 spesies anggrek sing beda-beda, lan akeh anggrek sing isa dituku neng ibu kota Guatemala City. Kuta Antigua iku kuta sing indah kanggo ngrayakne salah sijine dina prei wong Kristen. Melu wae karo warga lokal nalika ndeleh kembang neng altar gereja nalika ngucapne syukur.

Buket Misuwur ing Guatemala


Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

    
Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

    
Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

    
Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Manis

Buket luar biasa iki mesti pas marang awakmu. Nyenengne lan klasik. Kembang srengenge gedhe lan ceria iki mesti isa ndadekne sapa wae mesem, dene anggrek kang eksotis nggawa daya tarik kang radha misterius. Mawar jambon lan putih nunjukne kepolosan lan klasik, merga kembang-kembang iku nglambangne trisna suci lan kekancan. Karangan kembang iki isa dipesen ing Guatemala  Mixco  Petapa  San Juan Sacatepequez  Villa Nueva lan kuta-kuta liyane. Campuran kontras kembang-kembang iki isa mbaur bareng kanggo nyiptakne tampilan kang indah lan unik.
Informasi