Pangiriman kembang seger kang cepet in Guatemala. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Guatemala lan 8 kuta ing Guatemala

Minggu Paskah ing Guatemala dirayakne ing sakabehe negara karo karpet indah saka kembang. Anggrek White Nun sing indah iku kembang nasional Guatemala, lan wisatawan ora oleh metik kembang sing langka lan dilindungi iki. Dina Santo ing Guatemala dadi wektu sing pas kanggo ndelehne kembang-kembang liar ing makam wong kang ditresnani. Karo ngrayakne santo pelindunge Chichicastenango, pengunjung isa melu ritual kuna wong Indian lan mlebu pasar desa sing dodolan kembang lokal padang. Sing seneng anggrek bakal seneng ing pedesaan Guatemala merga ana luwih saka 4.000 spesies anggrek sing beda-beda, lan akeh anggrek sing isa dituku neng ibu kota Guatemala City. Kuta Antigua iku kuta sing indah kanggo ngrayakne salah sijine dina prei wong Kristen. Melu wae karo warga lokal nalika ndeleh kembang neng altar gereja nalika ngucapne syukur.

Buket Misuwur ing Guatemala


Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

   
Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

   
Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

   
Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

   
Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

   
Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

   

Tawaran Khusus: Manis

Buket luar biasa iki mesti pas marang awakmu. Nyenengne lan klasik. Kembang srengenge gedhe lan ceria iki mesti isa ndadekne sapa wae mesem, dene anggrek kang eksotis nggawa daya tarik kang radha misterius. Mawar jambon lan putih nunjukne kepolosan lan klasik, merga kembang-kembang iku nglambangne trisna suci lan kekancan. Karangan kembang iki isa dipesen ing Guatemala  Mixco  Petapa  San Juan Sacatepequez  Villa Nueva lan kuta-kuta liyane. Campuran kontras kembang-kembang iki isa mbaur bareng kanggo nyiptakne tampilan kang indah lan unik.
Informasi