Pangiriman kembang seger kang cepet in Guatemala. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Guatemala lan 8 kuta ing Guatemala

Minggu Paskah ing Guatemala dirayakne ing sakabehe negara karo karpet indah saka kembang. Anggrek White Nun sing indah iku kembang nasional Guatemala, lan wisatawan ora oleh metik kembang sing langka lan dilindungi iki. Dina Santo ing Guatemala dadi wektu sing pas kanggo ndelehne kembang-kembang liar ing makam wong kang ditresnani. Karo ngrayakne santo pelindunge Chichicastenango, pengunjung isa melu ritual kuna wong Indian lan mlebu pasar desa sing dodolan kembang lokal padang. Sing seneng anggrek bakal seneng ing pedesaan Guatemala merga ana luwih saka 4.000 spesies anggrek sing beda-beda, lan akeh anggrek sing isa dituku neng ibu kota Guatemala City. Kuta Antigua iku kuta sing indah kanggo ngrayakne salah sijine dina prei wong Kristen. Melu wae karo warga lokal nalika ndeleh kembang neng altar gereja nalika ngucapne syukur.

Buket Misuwur ing Guatemala


Salam

Salam

24 Mawar

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

    
Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

Misterius

Misterius

12 Mawar

Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

    
Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

    
Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Agung

Agung

Anyelir, mawar

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

    

Tawaran Khusus: Manis

Buket luar biasa iki mesti pas marang awakmu. Nyenengne lan klasik. Kembang srengenge gedhe lan ceria iki mesti isa ndadekne sapa wae mesem, dene anggrek kang eksotis nggawa daya tarik kang radha misterius. Mawar jambon lan putih nunjukne kepolosan lan klasik, merga kembang-kembang iku nglambangne trisna suci lan kekancan. Karangan kembang iki isa dipesen ing Guatemala  Mixco  Petapa  San Juan Sacatepequez  Villa Nueva lan kuta-kuta liyane. Campuran kontras kembang-kembang iki isa mbaur bareng kanggo nyiptakne tampilan kang indah lan unik.
Informasi