Guatemala Pangiriman Kembang

Guatemala yaiku ibukutha sing jenenge padha karo negarane lan duwe akeh banget taman uga kebon. Ing taman-taman kasebut pengunjung bisa nemokake maneka jinis anggrek eksotis. Lili calla ungu padhang dadi sawangan liya kang umum, bebarengan karo lantana abang lan kuning uga kuping gajah ijo tuwa. Bromelia, heliconia lan kembang plume Meksiko uga bisa didelok thukul ing ibukutha.

Guyonan
USD 93.69

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Rangkul
USD 93.69

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Ayu Tenan
USD 74.70

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 93.69

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Trisno Sing Suci
USD 106.03

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Kajogo
USD 93.69

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Prasojo Sing Endah
USD 74.70

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Urip Sing Nyenengake
USD 93.69

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Pasrah
USD 106.03

Pasrah

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Lembut
USD 74.70

Lembut

Lili lan gypsophila

Joyo
USD 74.70

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Aku Dhuwekmu
USD 93.69

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA