Petapa Pangiriman Kembang

Petapa yaiku kutha cilik sing bisa ngrasakake udan lumayan akeh. Iki masthekake yen kembang-kembang bakal tansah mekrok. Saperangan kembang kang umum thukul ing daerah iku kalebu anthurium, aster werna-werni lan krisan sing ayu. Kembang sepatu biasane thukul ing kontainer lan taman-taman. Pengunjung uga bisa nemokake lili lan heliconia ing pasar kembang lokal.
Trisno Sing Mbebayani
USD 61.91

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Panariman
USD 34.08

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Tansah Bebarengan
USD 44.73

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 34.08

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Kasetyan
USD 47.71

Kasetyan

24 Mawar

Roso Syukur
USD 34.08

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasombongan
USD 47.71

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Teguh
USD 44.73

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Pikiran Swargo
USD 61.91

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Alus
USD 34.08

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Ningkahan Sing Nyenengake
USD 61.91

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Mesem
USD 34.08

Mesem

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasempurnan
USD 47.71

Kasempurnan

24 Mawar

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 44.73

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Memori Sing Nyenengake
USD 34.08

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngaku Trisno
USD 34.08

Ngaku Trisno

Mawar

Dewekan
USD 47.71

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Trisno sing Isinan
USD 21.30

Trisno sing Isinan

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)