Petapa Pangiriman Kembang

Petapa yaiku kutha cilik sing bisa ngrasakake udan lumayan akeh. Iki masthekake yen kembang-kembang bakal tansah mekrok. Saperangan kembang kang umum thukul ing daerah iku kalebu anthurium, aster werna-werni lan krisan sing ayu. Kembang sepatu biasane thukul ing kontainer lan taman-taman. Pengunjung uga bisa nemokake lili lan heliconia ing pasar kembang lokal.
Mugo-mugo Kasil
USD 21.32

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 34.11

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Watek
USD 61.39

Watek

Mawar, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Panariman
USD 34.11

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Tentrem
USD 34.11

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Joyo
USD 34.11

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Royalti
USD 44.77

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Ngaku Trisno
USD 34.11

Ngaku Trisno

Mawar

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 44.77

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Saklawase
USD 34.11

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Serenade
USD 61.96

Serenade

Anggrek

Katresnan
USD 44.77

Katresnan

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Roso Anget
USD 44.77

Roso Anget

Lili lan mawar

Urip Sing Nyenengake
USD 44.77

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Apik Tenan
USD 21.32

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ambung
USD 47.75

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Tentrem
USD 34.11

Tentrem

8 Mawar

Ikatan Katresnan
USD 34.11

Ikatan Katresnan

9 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)