San Juan Sacatepequez Pangiriman Kembang

Kutha San Juan Sacatepequez duwe campuran budhaya kang unik, nanging kutha iki uga omah kanggo saperangan jinis tanduran lan kembang. Amaranthus raksasa lan anthurium umum ana ing kene, bareng karo saperangan jinis anggrek dendrobium lan oncidium. Tanduran honeysuckle lan mlati kerep bisa didelok thukul ing kebon-kebon, bebarengan maneka jinis mawar budhidhaya.
Apik Banget
USD 62.67

Apik Banget

Lili lan mawar

Polos
USD 62.67

Polos

24 Mawar lan aster

Teguh
USD 45.28

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bungah Arep Teko
USD 34.50

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Agung
USD 56.06

Agung

Anyelir, mawar

Trisno Ora Kebales
USD 48.30

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyenengake
USD 34.50

Nyenengake

Anyelir, mawar

Utomo
USD 48.30

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Kamewahan
USD 34.50

Kamewahan

Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pasrah
USD 62.67

Pasrah

24 Mawar

Ora iso lali
USD 34.50

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 45.28

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 62.67

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Trisno Sing Mbebayani
USD 62.67

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Prasojo Sing Endah
USD 34.50

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Seksi
USD 66.84

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Tansah Bebarengan
USD 45.28

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Kepinginan
USD 62.67

Kepinginan

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)