Villa Nueva Pangiriman Kembang

Ing Villa Nueva para warga lan pengunjung isih bisa nyawang pemandangan alam kang apik tenan. Maneka kembang sing adate katon ing kutha cilik iki kalebu saperangan jinis oncidium lan liyane sing arang uga anggrek eksotis. Kembang amaranthus sing bentuke kaya tali dadung gedhe dadi sawangan liya kang umum, bebarengan karo lili lan krisan.

Trisno Ora Kebales
USD 92.89

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Tansah Sehat
USD 93.20

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Rangkul
USD 93.20

Rangkul

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu Tenan
USD 74.31

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Trisno Sing Suci
USD 105.49

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Mugo-mugo Kasil
USD 84.39

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngedap-ngedapi
USD 74.31

Ngedap-ngedapi

Mawar

Minggat Karo Aku
USD 74.31

Minggat Karo Aku

Mawar

Lembut
USD 74.31

Lembut

Lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Joyo
USD 74.31

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Aku Dhuwekmu
USD 93.20

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Lara Ati
USD 105.49

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA