Villa Nueva Pangiriman Kembang

Ing Villa Nueva para warga lan pengunjung isih bisa nyawang pemandangan alam kang apik tenan. Maneka kembang sing adate katon ing kutha cilik iki kalebu saperangan jinis oncidium lan liyane sing arang uga anggrek eksotis. Kembang amaranthus sing bentuke kaya tali dadung gedhe dadi sawangan liya kang umum, bebarengan karo lili lan krisan.
Trisno Sing Asing
USD 35.01

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Tau Setya
USD 45.95

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Ayu Tenan
USD 35.01

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Tenan
USD 21.88

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Trisno sing Isinan
USD 21.88

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Lara Ati
USD 63.61

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan Sing Awet
USD 49.02

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Puas
USD 63.61

Puas

Anggrek lan mawar

Ayo Njupuk Kesempatan
USD 35.01

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Antusias
USD 35.01

Antusias

Mawar

Panariman
USD 35.01

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Apik Banget
USD 63.61

Apik Banget

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyawiji
USD 49.02

Nyawiji

24 mawar

Trisno Ora Kebales
USD 49.02

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Kekuwatan
USD 45.95

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Joyo
USD 35.01

Joyo

Lili lan mawar

Kamewahan
USD 35.01

Kamewahan

Mawar lan lili

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 45.95

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top