Pangiriman kembang seger kang cepet in Guinea-Bissau. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bissau lan 6 kuta ing Guinea-Bissau

Buket Misuwur ing Guinea-Bissau

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

   
Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

   
Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

   
Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

   
Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

   
Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila