Pangiriman kembang seger kang cepet in Guinea Ekuatorial. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Malabo lan 6 kuta ing Guinea Ekuatorial

Buket Misuwur ing Guinea Ekuatorial


Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

   
Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

   
Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

   
Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar