Pangiriman kembang seger kang cepet in Guinea. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Conakry lan 6 kuta ing Guinea

Buket Misuwur ing Guinea


Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

    
Enom

Enom

Lili lan mawar

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

    
Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

    
Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Mesem

Mesem

Mawar

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera