Pangiriman kembang seger kang cepet in Guinea. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Conakry lan 6 kuta ing Guinea

Buket Misuwur ing Guinea


Bangga

Bangga

12 Mawar

Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

    
Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

    
Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Serenade

Serenade

Anggrek

    
Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera