Pangiriman kembang seger kang cepet in Guinea. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Conakry lan 6 kuta ing Guinea

Buket Misuwur ing Guinea


Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

   
Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

   
Joyo

Joyo

Lili lan mawar

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

   
Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

   
Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

   
Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar