Pangiriman kembang seger kang cepet in Guinea. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Conakry lan 6 kuta ing Guinea

Buket Misuwur ing Guinea


Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

    
Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

    
Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

    
Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Mesem

Mesem

Mawar