Pangiriman kembang seger kang cepet in Guyana. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Georgetown lan 6 kuta ing Guyana

Buket Misuwur ing Guyana


Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

   
Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

   
Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

   
Salam

Salam

24 Mawar

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Agung

Agung

Anyelir, mawar

   
Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

   
Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Asli

Asli

12 Lili