Pangiriman kembang seger kang cepet in Haiti. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Port-au-Prince lan 9 kuta ing Haiti

Buket Misuwur ing Haiti


Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

Agung

Agung

Anyelir, mawar

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

   
Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

   
Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

   
Bangga

Bangga

12 Mawar

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

   
Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

   
Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Antusias

Antusias

Mawar