Pangiriman kembang seger kang cepet in Haiti. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Port-au-Prince lan 10 kuta ing Haiti

Buket Misuwur ing Haiti


Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

   
Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

   
Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

   
Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Bangga

Bangga

12 Mawar