Pangiriman kembang seger kang cepet in Honduras. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Tegucigalpa lan 6 kuta ing Honduras

Kembang nasional Honduras yaiku anggrek Brassavola Diggiana sing ayu lan unik, saiki ana ing pangayoman pamarentah. Ana loro kemungkinan ibu kutha ing Honduras, dening Tegucigalpa dadi kutha sing paling umum dikenal. Honduras duwe iklim ideal kanggo akeh jinis taneman sing ngembang, lan isih terus ditemokake saben taune. Atusan kembang werna-werni kasebut dipajang ing Taman Botanik Lancetilla, lan taman-taman umum liyane sing kasebar ing saindhenging negara. Kembang duwe peran penting ing perayaan agama negara iku, utamane nalika mangsa Paskah. Wanci Pekan Suci, kutha cilik Santa Rosa de Copan dadi tuan rumah kanggo festival pitung dina sing pungkasane ditengeri karo arak-arakan wong meranke dadi Yesus numpak ana ndhuwur kasur sing dihiasi maneka werna kembang. Minangka negara Amerika Tengah paling gedhe kaloro, Honduras uga duwe iklim sing cocok kanggo uwoh kembang mawar. Saperangan mawar thukul gedhe-gedhe, dadi nganti taun 1960-an mawar uga kembang nasional negara iki. Kembang populer liyane ing budaya Honduras kalebu lotus kuning, sing kerep bisa ditemokake ing alas bakau, lan taneman semak salvia kang uwoh subur. Salvia bisa ditemokake ing akeh werna kalebu kang luwih umum abang lan biru, sing kerep ditemokake ing taman-taman model barat.

Buket Misuwur ing Honduras


Bangga

Bangga

12 Mawar

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

   
Watek

Watek

Mawar, gypsophila

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

   
Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

   
Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

   
Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

   
Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

   

Tawaran Khusus: Kaendahan Sing Alus

Informasi