Pangiriman kembang seger kang cepet in Hong Kong. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Hong Kong lan 6 kuta ing Hong Kong

Kembang kerep digunakne kanggo ngungkapne perasaan neng Hong Kong, nanging ora oleh menehi hadiah kembang sing wernane putih utawa abang. Kembang putih nglambangne kesripahan lan kasedihan, dene kembang abang nglambangne getih. Iki dianggap prilaku sing ala banget nguwehne kembang werna iku, nanging uga prilaku sing ala yen ora nggowo kembang kanggo tuan rumah. Kembang Nasional Hong Kong iku jenenge bauhinia sing kelopake putih kabehe lima, yaiku anggrek sing isa ditemokne neng sakabehe Hong Kong. Para ibu kerep dirayakne ing Hong Kong, lan kembang kerep diwenehne kanggo simbol tresna lan hormat. Pameran Kembang Hong Kong dadi acara sing dienteni saben tahun lan ngrayakne peranan kembang ing panguripan. Pengunjung isa ndelok kembang-kemban sing paling disenengi wong kono kaya anggrek, krisan, lan daffodil sing sakabehe ditata apik banget.

Buket Misuwur ing Hong Kong


Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

   
Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

   
Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Enom

Enom

Lili lan mawar

   
Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

   
Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

   
Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

   

Tawaran Khusus: Mesem

Mawar abang ora mung kanggo Dina Valentine, kembang iki hadiah sing cocok ing kahanan apa wae. Mawar abang tansah nonjol ing budaya, lan tetep kanggo nganthi saiki. Pangiriman cepet isa dipesen ing Hong Kong (香港)   Kowloon (九龍)   Sok Kwu Wan (索罟灣)   Tsuen Wan (荃灣區)   Yuen Long Kau Hui (元朗墟) lan kuta-kuta liyane, lan ditambahi vas isa menehi sentuhan tambahan. Mawar abang isa digawe nyatakne apa wae mulai saka "Aku Trisna Sliramu", nganthi ukara prasaja "Aku Mikirne Sliramu". Kirimana trisna sejatimu buket mawar abang apik saiki, lan tunjukna yen awakmu bener-bener sayang marang deweke.
Informasi