Pangiriman kembang seger kang cepet in Hong Kong. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Hong Kong lan 6 kuta ing Hong Kong

Kembang kerep digunakne kanggo ngungkapne perasaan neng Hong Kong, nanging ora oleh menehi hadiah kembang sing wernane putih utawa abang. Kembang putih nglambangne kesripahan lan kasedihan, dene kembang abang nglambangne getih. Iki dianggap prilaku sing ala banget nguwehne kembang werna iku, nanging uga prilaku sing ala yen ora nggowo kembang kanggo tuan rumah. Kembang Nasional Hong Kong iku jenenge bauhinia sing kelopake putih kabehe lima, yaiku anggrek sing isa ditemokne neng sakabehe Hong Kong. Para ibu kerep dirayakne ing Hong Kong, lan kembang kerep diwenehne kanggo simbol tresna lan hormat. Pameran Kembang Hong Kong dadi acara sing dienteni saben tahun lan ngrayakne peranan kembang ing panguripan. Pengunjung isa ndelok kembang-kemban sing paling disenengi wong kono kaya anggrek, krisan, lan daffodil sing sakabehe ditata apik banget.

Buket Misuwur ing Hong Kong


Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

    
Agung

Agung

12 Mawar lan lili

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

    
Enom

Enom

Lili lan mawar

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

    
Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

    

Tawaran Khusus: Mesem

Mawar abang ora mung kanggo Dina Valentine, kembang iki hadiah sing cocok ing kahanan apa wae. Mawar abang tansah nonjol ing budaya, lan tetep kanggo nganthi saiki. Pangiriman cepet isa dipesen ing Hong Kong (香港)   Kowloon (九龍)   Sok Kwu Wan (索罟灣)   Tsuen Wan (荃灣區)   Yuen Long Kau Hui (元朗墟) lan kuta-kuta liyane, lan ditambahi vas isa menehi sentuhan tambahan. Mawar abang isa digawe nyatakne apa wae mulai saka "Aku Trisna Sliramu", nganthi ukara prasaja "Aku Mikirne Sliramu". Kirimana trisna sejatimu buket mawar abang apik saiki, lan tunjukna yen awakmu bener-bener sayang marang deweke.
Informasi