Pangiriman kembang seger kang cepet in Hong Kong. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Hong Kong lan 6 kuta ing Hong Kong

Kembang kerep digunakne kanggo ngungkapne perasaan neng Hong Kong, nanging ora oleh menehi hadiah kembang sing wernane putih utawa abang. Kembang putih nglambangne kesripahan lan kasedihan, dene kembang abang nglambangne getih. Iki dianggap prilaku sing ala banget nguwehne kembang werna iku, nanging uga prilaku sing ala yen ora nggowo kembang kanggo tuan rumah. Kembang Nasional Hong Kong iku jenenge bauhinia sing kelopake putih kabehe lima, yaiku anggrek sing isa ditemokne neng sakabehe Hong Kong. Para ibu kerep dirayakne ing Hong Kong, lan kembang kerep diwenehne kanggo simbol tresna lan hormat. Pameran Kembang Hong Kong dadi acara sing dienteni saben tahun lan ngrayakne peranan kembang ing panguripan. Pengunjung isa ndelok kembang-kemban sing paling disenengi wong kono kaya anggrek, krisan, lan daffodil sing sakabehe ditata apik banget.

Buket Misuwur ing Hong Kong


Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

    
Joyo

Joyo

Lili lan mawar

Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

    
Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Bangga

Bangga

12 Mawar

    
Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

    

Tawaran Khusus: Mesem

Mawar abang ora mung kanggo Dina Valentine, kembang iki hadiah sing cocok ing kahanan apa wae. Mawar abang tansah nonjol ing budaya, lan tetep kanggo nganthi saiki. Pangiriman cepet isa dipesen ing Hong Kong (香港)   Kowloon (九龍)   Sok Kwu Wan (索罟灣)   Tsuen Wan (荃灣區)   Yuen Long Kau Hui (元朗墟) lan kuta-kuta liyane, lan ditambahi vas isa menehi sentuhan tambahan. Mawar abang isa digawe nyatakne apa wae mulai saka "Aku Trisna Sliramu", nganthi ukara prasaja "Aku Mikirne Sliramu". Kirimana trisna sejatimu buket mawar abang apik saiki, lan tunjukna yen awakmu bener-bener sayang marang deweke.
Informasi