Pangiriman kembang seger kang cepet in Hong Kong. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Hong Kong lan 7 kuta ing Hong Kong

Kembang kerep digunakne kanggo ngungkapne perasaan neng Hong Kong, nanging ora oleh menehi hadiah kembang sing wernane putih utawa abang. Kembang putih nglambangne kesripahan lan kasedihan, dene kembang abang nglambangne getih. Iki dianggap prilaku sing ala banget nguwehne kembang werna iku, nanging uga prilaku sing ala yen ora nggowo kembang kanggo tuan rumah. Kembang Nasional Hong Kong iku jenenge bauhinia sing kelopake putih kabehe lima, yaiku anggrek sing isa ditemokne neng sakabehe Hong Kong. Para ibu kerep dirayakne ing Hong Kong, lan kembang kerep diwenehne kanggo simbol tresna lan hormat. Pameran Kembang Hong Kong dadi acara sing dienteni saben tahun lan ngrayakne peranan kembang ing panguripan. Pengunjung isa ndelok kembang-kemban sing paling disenengi wong kono kaya anggrek, krisan, lan daffodil sing sakabehe ditata apik banget.

Buket Misuwur ing Hong Kong


Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

   
Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

   
Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

   
Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

   


Tawaran Khusus: Mesem

Mawar abang ora mung kanggo Dina Valentine, kembang iki hadiah sing cocok ing kahanan apa wae. Mawar abang tansah nonjol ing budaya, lan tetep kanggo nganthi saiki. Pangiriman cepet isa dipesen ing ...Other City..., Hong Kong (香港), Kowloon (九龍), Tsuen Wan (荃灣區), Yuen Long Kau Hui (元朗墟) lan kuta-kuta liyane, lan ditambahi vas isa menehi sentuhan tambahan. Mawar abang isa digawe nyatakne apa wae mulai saka "Aku Trisna Sliramu", nganthi ukara prasaja "Aku Mikirne Sliramu". Kirimana trisna sejatimu buket mawar abang apik saiki, lan tunjukna yen awakmu bener-bener sayang marang deweke.
Informasi