Pangiriman kembang seger kang cepet in Hong Kong. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Hong Kong lan 6 kuta ing Hong Kong

Kembang kerep digunakne kanggo ngungkapne perasaan neng Hong Kong, nanging ora oleh menehi hadiah kembang sing wernane putih utawa abang. Kembang putih nglambangne kesripahan lan kasedihan, dene kembang abang nglambangne getih. Iki dianggap prilaku sing ala banget nguwehne kembang werna iku, nanging uga prilaku sing ala yen ora nggowo kembang kanggo tuan rumah. Kembang Nasional Hong Kong iku jenenge bauhinia sing kelopake putih kabehe lima, yaiku anggrek sing isa ditemokne neng sakabehe Hong Kong. Para ibu kerep dirayakne ing Hong Kong, lan kembang kerep diwenehne kanggo simbol tresna lan hormat. Pameran Kembang Hong Kong dadi acara sing dienteni saben tahun lan ngrayakne peranan kembang ing panguripan. Pengunjung isa ndelok kembang-kemban sing paling disenengi wong kono kaya anggrek, krisan, lan daffodil sing sakabehe ditata apik banget.

Buket Misuwur ing Hong Kong


Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

    
Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

    
Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

    
Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

    

Tawaran Khusus: Mesem

Mawar abang ora mung kanggo Dina Valentine, kembang iki hadiah sing cocok ing kahanan apa wae. Mawar abang tansah nonjol ing budaya, lan tetep kanggo nganthi saiki. Pangiriman cepet isa dipesen ing Hong Kong (香港)   Kowloon (九龍)   Sok Kwu Wan (索罟灣)   Tsuen Wan (荃灣區)   Yuen Long Kau Hui (元朗墟) lan kuta-kuta liyane, lan ditambahi vas isa menehi sentuhan tambahan. Mawar abang isa digawe nyatakne apa wae mulai saka "Aku Trisna Sliramu", nganthi ukara prasaja "Aku Mikirne Sliramu". Kirimana trisna sejatimu buket mawar abang apik saiki, lan tunjukna yen awakmu bener-bener sayang marang deweke.
Informasi