Hong Kong Pangiriman Kembang

Hong Kong yaiku kutha pelabuhan kang urip lan uga dikenal minangka “Pelabuhan Wangi”. Wit pring dadi tanduran populer bareng karo saperangan kembang liya. Honeysuckle lan mlati bintang kerep didol dening pedagang, bareng karo lili lan anggrek. Kembang mum lan anyelir kerep thukul ing kana, karo saperangan jinis mawar Inggris.
Apik Banget
USD 125.18

Apik Banget

Lili lan mawar

Wanito Sing Nyenengake
USD 78.24

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Kebecikan
USD 78.24

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Dewekan
USD 109.53

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Kamewahan
USD 78.24

Kamewahan

Mawar lan lili

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 89.97

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Suci
USD 125.18

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Nyolowedi
USD 125.18

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Kelanggengan
USD 78.24

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Arep-arep
USD 78.24

Arep-arep

Gerbera

Aku Nyekel Sliramu
USD 78.24

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Ramah
USD 109.53

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Dhuwekmu
USD 89.97

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Lembut
USD 78.24

Lembut

Lili lan gypsophila

Minggat Karo Aku
USD 78.24

Minggat Karo Aku

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Isih Trisno Sliramu
USD 78.24

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Antusias
USD 78.24

Antusias

Mawar

Ndelok Sing Cepet
USD 125.18

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top