Hong Kong Pangiriman Kembang

Hong Kong yaiku kutha pelabuhan kang urip lan uga dikenal minangka “Pelabuhan Wangi”. Wit pring dadi tanduran populer bareng karo saperangan kembang liya. Honeysuckle lan mlati bintang kerep didol dening pedagang, bareng karo lili lan anggrek. Kembang mum lan anyelir kerep thukul ing kana, karo saperangan jinis mawar Inggris.
Apik Banget
USD 122.63

Apik Banget

Lili lan mawar

Wanito Sing Nyenengake
USD 76.65

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Kebecikan
USD 76.65

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Dewekan
USD 107.30

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Kamewahan
USD 76.65

Kamewahan

Mawar lan lili

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 88.14

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Suci
USD 122.63

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Nyolowedi
USD 122.63

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Kelanggengan
USD 76.65

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Arep-arep
USD 76.65

Arep-arep

Gerbera

Aku Nyekel Sliramu
USD 76.65

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Ramah
USD 107.30

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Dhuwekmu
USD 88.14

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Lembut
USD 76.65

Lembut

Lili lan gypsophila

Minggat Karo Aku
USD 76.65

Minggat Karo Aku

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Isih Trisno Sliramu
USD 76.65

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Antusias
USD 76.65

Antusias

Mawar

Ndelok Sing Cepet
USD 122.63

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)