Hong Kong Pangiriman Kembang

Hong Kong yaiku kutha pelabuhan kang urip lan uga dikenal minangka “Pelabuhan Wangi”. Wit pring dadi tanduran populer bareng karo saperangan kembang liya. Honeysuckle lan mlati bintang kerep didol dening pedagang, bareng karo lili lan anggrek. Kembang mum lan anyelir kerep thukul ing kana, karo saperangan jinis mawar Inggris.
Apik Tenan
USD 77.49

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Ramah
USD 108.48

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Ngapusi
USD 77.49

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kebecikan Sempurno
USD 77.49

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Roso Anget
USD 89.11

Roso Anget

Lili lan mawar

Tabah
USD 123.98

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Leren Dhisik
USD 77.49

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Trisno Marang Alam
USD 108.48

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 77.49

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bayangan
USD 77.49

Bayangan

12 Mawar

Sedep
USD 108.48

Sedep

Lili lan mawar

Sabar
USD 77.49

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bungah Arep Teko
USD 77.49

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Sasmito
USD 77.49

Sasmito

Mawar lan gladiol

Roso Syukur
USD 77.49

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ndelok Sing Cepet
USD 123.98

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Nutup Janji
USD 89.11

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Kasetyan
USD 108.48

Kasetyan

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)