Kowloon Pangiriman Kembang

Kowloon yaiku wilayah urban/perkotaan ing Hong Kong. Kutha iki uga omah kanggo Taman Kowloon lan kebone sing kondhang. Saperangan jinis mawar ditandur ing kebon-kebon, bareng karo anggrek eksotis lan mlati bintang kang wangi. Lili lan kembang mum uga umum ing kana, bebarengan gladiola kuning kang wujude dawa. Ing lawang-lawang omah bisa ditemokake marigold ditandur ing pot-pot.
Wanito Ayu
USD 117.53

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Trisno Ora Kebales
USD 164.54

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 135.15

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mulyo
USD 188.04

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Kaendahan Spiritual
USD 188.04

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Salam
USD 164.54

Salam

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Royalti
USD 135.15

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Trisno Rahasia
USD 135.15

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Mugo-mugo Kasil
USD 117.53

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyolowedi
USD 188.04

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 211.55

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Asli
USD 164.54

Asli

12 Lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tansah Bebarengan
USD 135.15

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Joyo
USD 117.53

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Saklawase
USD 117.53

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Watek
USD 211.55

Watek

Mawar, gypsophila

Panariman
USD 117.53

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Optimis
USD 117.53

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top