Sok Kwu Wan Pangiriman Kembang

Sok Kwu Wan utawa Teluk Piknik yaiku omahe saperangan candi. Iki tegese yen pengunjung bisa mbayangake bakal ndelok macem-macem jinis kembang kuning ing kana. Kembang sing duwe umbi uga populer kanggo warga. Tulip, krokus, daylily kerep diimpor saka Belanda. Mawar dadi favorit liyane, bareng karo teratai lan anggrek.

Abadi
USD 160.45

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Kaendahan Sing Alus
USD 114.61

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 114.61

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Memori Sing Nyenengake
USD 114.61

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 193.20

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Prasojo Sing Endah
USD 114.61

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pesona Diwoso
USD 114.61

Pesona Diwoso

Mawar

Pantes
USD 139.17

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Lembut
USD 114.61

Lembut

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 193.20

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 114.61

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Ikatan Katresnan
USD 114.61

Ikatan Katresnan

9 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA