Tsuen Wan Pangiriman Kembang

Tsuen Wan kabagi dadi pirang-pira desa. Mangka ndadekake kutha iki duwe budhaya kang unik lan jinis kembang sing akeh. Mawar teh lan hibrida dadi sawangan umum. Uga ana tulip saka Belanda. Mlati bintang uga populer lan wangi kembange ngebaki udara. Ing sekitar candi pengunjung bisa nemokake macem-macem jinis kembang kuning.
Wicaksono
USD 76.55

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Kasenengan
USD 122.47

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Ngedap-ngedapi
USD 76.55

Ngedap-ngedapi

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu
USD 76.55

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Puas
USD 122.47

Puas

Anggrek lan mawar

Mikirne Awake Dhewe
USD 76.55

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 76.55

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Apik Banget
USD 137.78

Apik Banget

Mawar

Bungah Arep Teko
USD 76.55

Bungah Arep Teko

7 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngapusi
USD 76.55

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Nutup Janji
USD 88.03

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Rangkul
USD 88.03

Rangkul

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan
USD 88.03

Katresnan

12 Mawar

Tentrem
USD 76.55

Tentrem

8 Mawar

Teguh
USD 88.03

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Urip Iku Endah
USD 122.47

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Maturnuwun
USD 122.47

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Sabar
USD 76.55

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)