Pangiriman kembang seger kang cepet in Hongaria. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Budapest lan 13 kuta ing Hongaria

Neng ibukota Hungaria sing lawas Debrecen, minggu ketelune Agustus iku nandani wiwitane Pekan Kembang. Ewonan tombak sing meriah ditutupi karo kembang lan diarak neng dalanan kuta. 2 Agustus iku Dina St Stephens ing Hungaria, ngrayakne Raja Hungaria kondang sing mati tahun 1038. Warga lan pengunjung kerep ndeleh tandan kembang rami dolomit, sing tahu dadi kembang nasional Hungaria, neng sikile patung-patung sing nyebar neng sajroning negara. Kuta lawas Szeged ana ing wilayah paling cerah neng negara iku lan kondang amarga kebun kembang liar sing indah ing musim panas. Sing paling apik yaiku nggawa buket kembang nalika namu neng omahe wong Hungaria. Ing ibukota Budapest, tulip kerep didadekne hadiah. Kembang nasional Hongaria iku tulip abang padang sing urip subur neng sakabehe negara.

Buket Misuwur ing Hongaria


Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

    
Joyo

Joyo

Lili lan mawar

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

    
Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Bangga

Bangga

12 Mawar

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

    
Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

    

Tawaran Khusus: Alus

Lilac iku indah, wangine ngelingake musim semi, lan apik ing buket mawar lan lilac iki. 24 mawar ditata nyeni ing sekitare buket lilac kang indah iki, nggarai kelingan marang angete musim panas kang anget lan indah. Tatanan iki dadi obat kang cocok kanggo kasedihan musim dingin, utawa kena digawe ngagetne deweke karo liburan musim dingin. Alasan apa wae, karangan kembang iki pilihan kang apik. Kerep dikirim ing Budapest  Debrecen  Miskolc  Pécs  Szeged. Jarna aromane lilac ngisi kamar, nalika maware mbukak alon-alon. Tambahna vas ing buket iki supaya gampang dideleh lan disiram.
Informasi