Pangiriman kembang seger kang cepet in Hongaria. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Budapest lan 13 kuta ing Hongaria

Neng ibukota Hungaria sing lawas Debrecen, minggu ketelune Agustus iku nandani wiwitane Pekan Kembang. Ewonan tombak sing meriah ditutupi karo kembang lan diarak neng dalanan kuta. 2 Agustus iku Dina St Stephens ing Hungaria, ngrayakne Raja Hungaria kondang sing mati tahun 1038. Warga lan pengunjung kerep ndeleh tandan kembang rami dolomit, sing tahu dadi kembang nasional Hungaria, neng sikile patung-patung sing nyebar neng sajroning negara. Kuta lawas Szeged ana ing wilayah paling cerah neng negara iku lan kondang amarga kebun kembang liar sing indah ing musim panas. Sing paling apik yaiku nggawa buket kembang nalika namu neng omahe wong Hungaria. Ing ibukota Budapest, tulip kerep didadekne hadiah. Kembang nasional Hongaria iku tulip abang padang sing urip subur neng sakabehe negara.

Buket Misuwur ing Hongaria


Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

   
Serenade

Serenade

Anggrek

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

   
Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Puas

Puas

Anggrek lan mawar

   
Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

   
Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

   
Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

   

Tawaran Khusus: Alus

Lilac iku indah, wangine ngelingake musim semi, lan apik ing buket mawar lan lilac iki. 24 mawar ditata nyeni ing sekitare buket lilac kang indah iki, nggarai kelingan marang angete musim panas kang anget lan indah. Tatanan iki dadi obat kang cocok kanggo kasedihan musim dingin, utawa kena digawe ngagetne deweke karo liburan musim dingin. Alasan apa wae, karangan kembang iki pilihan kang apik. Kerep dikirim ing Budapest  Debrecen  Miskolc  Pécs  Szeged. Jarna aromane lilac ngisi kamar, nalika maware mbukak alon-alon. Tambahna vas ing buket iki supaya gampang dideleh lan disiram.
Informasi