Pangiriman kembang seger kang cepet in Hongaria. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Budapest lan 13 kuta ing Hongaria

Neng ibukota Hungaria sing lawas Debrecen, minggu ketelune Agustus iku nandani wiwitane Pekan Kembang. Ewonan tombak sing meriah ditutupi karo kembang lan diarak neng dalanan kuta. 2 Agustus iku Dina St Stephens ing Hungaria, ngrayakne Raja Hungaria kondang sing mati tahun 1038. Warga lan pengunjung kerep ndeleh tandan kembang rami dolomit, sing tahu dadi kembang nasional Hungaria, neng sikile patung-patung sing nyebar neng sajroning negara. Kuta lawas Szeged ana ing wilayah paling cerah neng negara iku lan kondang amarga kebun kembang liar sing indah ing musim panas. Sing paling apik yaiku nggawa buket kembang nalika namu neng omahe wong Hungaria. Ing ibukota Budapest, tulip kerep didadekne hadiah. Kembang nasional Hongaria iku tulip abang padang sing urip subur neng sakabehe negara.

Buket Misuwur ing Hongaria


Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

    
Agung

Agung

Anyelir, mawar

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

    
Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

    
Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

    

Tawaran Khusus: Alus

Lilac iku indah, wangine ngelingake musim semi, lan apik ing buket mawar lan lilac iki. 24 mawar ditata nyeni ing sekitare buket lilac kang indah iki, nggarai kelingan marang angete musim panas kang anget lan indah. Tatanan iki dadi obat kang cocok kanggo kasedihan musim dingin, utawa kena digawe ngagetne deweke karo liburan musim dingin. Alasan apa wae, karangan kembang iki pilihan kang apik. Kerep dikirim ing Budapest  Debrecen  Miskolc  Pécs  Szeged. Jarna aromane lilac ngisi kamar, nalika maware mbukak alon-alon. Tambahna vas ing buket iki supaya gampang dideleh lan disiram.
Informasi