Pangiriman kembang seger kang cepet in Hongaria. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Budapest lan 13 kuta ing Hongaria

Neng ibukota Hungaria sing lawas Debrecen, minggu ketelune Agustus iku nandani wiwitane Pekan Kembang. Ewonan tombak sing meriah ditutupi karo kembang lan diarak neng dalanan kuta. 2 Agustus iku Dina St Stephens ing Hungaria, ngrayakne Raja Hungaria kondang sing mati tahun 1038. Warga lan pengunjung kerep ndeleh tandan kembang rami dolomit, sing tahu dadi kembang nasional Hungaria, neng sikile patung-patung sing nyebar neng sajroning negara. Kuta lawas Szeged ana ing wilayah paling cerah neng negara iku lan kondang amarga kebun kembang liar sing indah ing musim panas. Sing paling apik yaiku nggawa buket kembang nalika namu neng omahe wong Hungaria. Ing ibukota Budapest, tulip kerep didadekne hadiah. Kembang nasional Hongaria iku tulip abang padang sing urip subur neng sakabehe negara.

Buket Misuwur ing Hongaria


Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

    
Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

    
Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Antusias

Antusias

Mawar

    
Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

    

Tawaran Khusus: Alus

Lilac iku indah, wangine ngelingake musim semi, lan apik ing buket mawar lan lilac iki. 24 mawar ditata nyeni ing sekitare buket lilac kang indah iki, nggarai kelingan marang angete musim panas kang anget lan indah. Tatanan iki dadi obat kang cocok kanggo kasedihan musim dingin, utawa kena digawe ngagetne deweke karo liburan musim dingin. Alasan apa wae, karangan kembang iki pilihan kang apik. Kerep dikirim ing Budapest  Debrecen  Miskolc  Pécs  Szeged. Jarna aromane lilac ngisi kamar, nalika maware mbukak alon-alon. Tambahna vas ing buket iki supaya gampang dideleh lan disiram.
Informasi