Pangiriman kembang seger kang cepet in Hongaria. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Budapest lan 13 kuta ing Hongaria

Neng ibukota Hungaria sing lawas Debrecen, minggu ketelune Agustus iku nandani wiwitane Pekan Kembang. Ewonan tombak sing meriah ditutupi karo kembang lan diarak neng dalanan kuta. 2 Agustus iku Dina St Stephens ing Hungaria, ngrayakne Raja Hungaria kondang sing mati tahun 1038. Warga lan pengunjung kerep ndeleh tandan kembang rami dolomit, sing tahu dadi kembang nasional Hungaria, neng sikile patung-patung sing nyebar neng sajroning negara. Kuta lawas Szeged ana ing wilayah paling cerah neng negara iku lan kondang amarga kebun kembang liar sing indah ing musim panas. Sing paling apik yaiku nggawa buket kembang nalika namu neng omahe wong Hungaria. Ing ibukota Budapest, tulip kerep didadekne hadiah. Kembang nasional Hongaria iku tulip abang padang sing urip subur neng sakabehe negara.

Buket Misuwur ing Hongaria


Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

   
Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

   
Misterius

Misterius

12 Mawar

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

   
Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

   
Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

   
Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

   

Tawaran Khusus: Alus

Lilac iku indah, wangine ngelingake musim semi, lan apik ing buket mawar lan lilac iki. 24 mawar ditata nyeni ing sekitare buket lilac kang indah iki, nggarai kelingan marang angete musim panas kang anget lan indah. Tatanan iki dadi obat kang cocok kanggo kasedihan musim dingin, utawa kena digawe ngagetne deweke karo liburan musim dingin. Alasan apa wae, karangan kembang iki pilihan kang apik. Kerep dikirim ing Budapest  Debrecen  Miskolc  Pécs  Szeged. Jarna aromane lilac ngisi kamar, nalika maware mbukak alon-alon. Tambahna vas ing buket iki supaya gampang dideleh lan disiram.
Informasi